Новий міністр фінансів дурить народ, заявляючи, що майбутній бюджет буде без підвищення цін і податків

Судан
Друкарня

Новий міністр фінансів Бадр ад-Дін Махмуд на просвіченій зустрічі з роботодавцями 15/12/2013 заявив, що однією з основних характеристик бюджету 2014 р. буде те, що він не буде включати в себе податки і ріст цін. (Газета ат-Тагір 16/12/2013)

Уряд досі обдурює свій народ і грає словами. Новий міністр фінансів почав свій перший термін зі сміхотворних заяв, хоча це зовсім не смішно. За виконуваного у країні капіталістичного строю ціни на товари і послуги залежать від курсу валюти, що у більшості випадків не є стабільним у Судані. І місцева валюта продовжує падати у відношенні долару. Чи може міністр гарантувати стабільність обмінного курсу за строю, національна валюта якого пов'язана з доларом і залежить від нього?!

Що стосується слів міністра, що бюджет 2014 р. не буде включати в себе збільшення податків, то це підсміювання над народом, у той час як обкладення податками збільшилося на 22%, митні збори на 120% і більше 65% будь-якого товару складають податки. Після усього цього чи може свідома людина робити подібні заяви?!

Обкладення податками і митні збори є основою бюджету 2014 р. і основою податкової капіталістичної системи, виконуваної над людьми, де бюджет 2014 р., про який міністр говорить, що він не буде включати в себе збільшення обкладення податками і цін, досяг 27.9 мільярдів фунтів. Ці податки і митні збори є забороненими з точки зору шаріату. Пророк ﷺ сказав: «Збиральник податків не увійде в Рай» Передав Ахмад в Муснаді.
 Ціни не будуть стабільними, поки не буде стабільною національна валюта, а національна валюта може бути стабільною лише за реальної грошової системи. А це можливо тільки за застосування золотовалютної системи, яку Іслам зробив основою шаріатської грошової системи.

Епоха обману минула і велика ісламська Умма вже не піддається на подібного роду обмани. Завтра світло Халіфату осяє світ, Умма буде насолоджуватися справедливістю Ісламу і відновить свою економічну систему на основі Ісламу, де немає місця податкам і митним зборам.

Вітри реальних змін вже почалися за допомогою виконання зобов'язання покладеного Аллахом, Його обіцянкою і радісною звісткою нашого Пророка про встановлення другого праведного Халіфату за методом пророкування.


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
№ H.T.S. 76/2013
Четвер, 16 Сафар 1435р.х.

Головне меню