Не робіть перемогу нашої армії над бунтівниками на півдні Кордофана жертвою Ніфаша

Судан
Друкарня

Надходять одна за одною радісні звістки про перемогу озброєних сил на полях бою в Південному Кордофані та інших регіонах.

Останньою новиною стала заява прес-секретаря озброєних сил: «Озброєним силам вдалося визволити 17 областей на півдні Кордофану, найбільшою з них стало місто Абу аль-Хасан, яке являє собою осередок тактичного та адміністративного керівництва і штаб операцій бойових сил бунтівного фронту». Також він зазначив, що “озброєні сили продовжують свої операції до повної ліквідації решти бунтівників”. Як і проголосив “про завершення першого етапу військових операцій “Вирішальне літо” на Східних горах після взяття озброєними силами Судану під свій контроль усіх територій Ардіба-Кабше”.

Ми нерідко були свідками перемог наших озброєних сил. Як інакше, адже вони мають у своєму розпорядженні усі основи сил, такі як озброєння, фінансування, підтримка тощо. І люди ніколи не забудуть, як бунтівники на півдні Судану на протязі усієї своєї війни не змогли проникнути ані в одне з великих міст на півдні Судану. Як, наприклад, міста Джуба, Вау, Малакаль тощо.

 Також люди попам'ятають усі славетні перемоги битви Тавріт, Хаджлідж, Абу Каршула, Абу Зубда та інші. Ми впевнені в тому, що наші відважні озброєні сили можуть ліквідувати бунт і повернути усі регіони, у тому числі і південь Судану, який пав не через те, що бунт подолав армію (наші збройні сили), а в результаті зради політиків і правителів.

Воістину, нещастя постійно випадають на долю суданців з причини зрадницького ставлення уряду і політичної еліти, яка зводить нанівець (втрачає) усі досягнення збройних сил. Усі чудово пам'ятають, що сталося після кровопролитної битви на півдні Судану, зокрема те, що сталося вслід за битвами Тавріт і ад-Давія. Адже самое тоді було укладено злощасну угоду Ніфаша, яка стала причиною передачі усіх південних земель до рук бунтівників для утворення на них нової сіоністської міні-держави на догоду безбожного Заходу, зокрема Америки, яка вже тривалий час зазнає краху у своїй зовнішній політиці в Іраку, Афганістані та інших країнах, але досягла успіху у відділенні півдню Судану внаслідок зради політиків і правителів у відношенні відважних збройних сил!

Досі Ніфаша випромінює свої згубні наслідки на Судан, як на півдні, так і на півночі, провокуючи конфлікти то в Дарфурі, то в Кордофані, то в Білому Нілі. Що стосується півдню Судану, то війна, яка спалахнула там, слугує яскравим підтвердженням наших слів.

Це що стосується військової і політичної площини проблеми, кажучи ж про економічну площину, то змітаюча криза, яку відчувають на собі усі жителі Судану, надмірне підвищення тарифів і триваюче падіння місцевої валюти перетворили життя суданців у нестерпне Пекло.

Хізб ут-Тахрір в Судані побоюється повторення сценарію зрадницького відношення до збройних сил і зради у відношенні них. Вже ведуться розмови про необхідність діалогу. Ми застерігаємо від підписання чергового Ніфаша, який обернеться дробленням решти Судану, і який фактично слугує документом підкорення колоніальним диктуванням.

Годі виказувати легковажність і нехтування у відношенні земель і населення. І якщо мусульманин не може бути вжалений двічі з однієї нори, то що говорити, якщо ми багаторазово були вжалені з нори безбожного Заходу. Ми звертаємося до щирих синів цієї країни із закликом долучитися до діяльності по встановленню справедливої держави правосуддя — Праведного Халіфату за методом пророкування, яка обрубає руки гравців багатствами країни і долями людей, а також покладе кінець втручанням безбожного імперіалістичного Заходу у справи ісламської Умми.

Саме ця держава буде працювати над зміцненням збройних сил і спорудить з них армію, основану на ісламській бойовій доктрині, визволить усі території захоплених мусульманських країн, поверне традицію славетних ісламських завоювань, які виводили людей з рабства людям до слугування Господу людей, з гніту хибних релігій до правосуддя Ісламу, з обмеженості тлінного світу до просторів обох світів. Воістину,це підвладно Всевишньому Аллаху.

هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَى الدِّينِ كُلِّهِ وَكَفَى بِاللَّهِ شَهِيدًا

«Він — Той, який послав Свого Посланця з прямим шляхом і релігією істини, щоб проявити її над усіляко релігією; досить Аллаха як свідка!» (48:28).


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
№ H.T.S. 01/2014
Четвер, 01 Рабі уль-авваль 1435 г.х.
02/01/2014

Головне меню