Делегація Хізб ут-Тахрір Судан вручила Російському посольству бюлетень про репресії стосовно мусульман Татарстану

Судан
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Судан вручила представнику російського посла по зв’язкам з громадськістю у російському посольстві бюлетень від Хізб ут-Тахрір Росія на трьох мовах (російська, англійська та арабська) під заголовком: «Органи безпеки Татарстану піддають мусульман жорстоким репресіям».

Делегацію очолював офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані – Ібрахім Усман Абу Халіл. Його супроводжували професор Мухіуддін Бухарі – члена ради у Судані, професор Ессам Ахмед Атім – члена інформаційного офісу. У бюлетені вказується, що російською владою, а особливо Татарстану, стосовно мусульман вживаються арешти, викрадення та жорстокі тортури. Також бюлетень розкриває брехливе ствердження міністра внутрішніх справ Татарстану про скоєння хлопцями Хізб ут-Тахрір вибухів, спираючись на те, що Хізб ут-Тахрір – це ідеологічна партія, яка відкидає будь-яке застосування фізичної сили у своїй боротьбі, і що це звинувачення є нахабністю з боку Росії.  

У завершенні бюлетеня, врученого посольству Росії, сказано: «Саме так порочні злочинці виступають проти Ісламу, і порушують навіть власні закони. Вони слабкі у протистоянні істині та Ісламу, який близький будь-кому зі здоровим глуздом, руському та арабу.  Увесь цей Всесвіт є творінням Єдиного Творця, Який відправив свого Посланця Мухаммада ﷺ милістю для світів з посланням Ісламу, в якому Коран та Сунна Пророка, і те, на що вони вказують. І кожного, хто відкрито заявляє про це, влада Росії арештовує, називаючи його фундаменталістом, вбивцею, кидаючи його до в’язниці  та піддаючи мукам його родину: доньок, синів та родичів».  

Ми, Хізб ут-Тахрір Судан, просимо Всевишнього та Всемогутнього Аллаха про порятунок наших братів від цих тиранів та деспотів, і щоб Він зміцнив їх на істині і надихнув їх терпінням. Ми просимо Всевишнього Аллаха позбавити їх від тиранії встановленням держави Ісламу та мусульман – держави Праведного Халіфату за методом пророцтва, яка помститься злочинцям, що проливають кров мусульман в усьому світі!
І це в недалекому майбутньому, адже Всевишній Аллах говорить:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الأشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51).

Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрур у Судане
№ H.T.S. 09/2014
Неділя, 09 Рабъ ус-сані 1435 р.х.
09.02.2014

Головне меню