Підйом жінок-мусульманок для відновлення ісламського образу життя

Судан
Друкарня

Жіноча кампанія Хізб ут-Тахрір / Вілаят Судан

За допомогою та під керівництвом Аллаха Всемогутнього, жіночий відділ Хізб ут-Тахрір у Вілаяті Судану проголосив про початок кампанії під назвою: (Халіфат – це питання життя та смерті, я мусульманка і я хочу Халіфат). У цій кампанії орієнтування на жінок-мусульманок в усіх колах: інформатика, вчителі, юристи, студенти, домогосподарки та жінки у різноманітних областях, для того, щоб ознайомити їх з Халіфатом, з конституцією ісламської держави, яка є справжньою альтернативою світським режимам. Режимам, які отруїли життя суспільства і для того, щоб нагадати про важливість правильного змінення на основі істинного Ісламу.  

Дасть Аллах, кампанія почнеться з 01/04/2014, і буде тривати до 29/04/2014 у містах Хартум та Гедареф, у виді відвідувань та проведенні серії лекцій та уроків. А також будуть зніматись документальні фільми та інтерв’ю з жінками, де вони розкажуть про свої потреби у правлінні шаріатських законів в усіх сферах життя. Усе це буде у світлі безперервних бесід про підготовку до конституції компромісу, до якої готуються вже тривалий період, де головування належить народу, а не шаріату!

Ця кампанія буде зосереджена на книжці «Проект конституції держави Халіфат», яка є унікальною книгою Хізб ут-Тахрір, на чолі з аміром чудовим вченим, Шейхом Ата ібн Халіль Абу ар-Рашта.

Кампанія також включає у себе участь сестер з центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір на підтримку своїх сестер у Судані та в Африці, закликаючи до звеличення слова Аллаха.

Також у планах кампанії проводити дискусії у громадських місцях, де знаходиться більше жінок, в університетах, школах і т.д., щоб притягти увагу громадськості до неминучості встановлення Халіфату, втіленню Ісламу та звільненню Умми від залежності, скинувши західну капіталістичну систему, яка не у змозі забезпечити гідне життя для людей.

Ця благословення кампанія, з волі Всевишнього Аллаха, є нашим посланням усьому світу про те, що жінки у Судані та по усій Африці, бажають застосування шаріату Всевишнього Аллаха у затишку системи Халіфату, і відкидають усе, що має відношення до світських систем, які просуваються Заходом у мусульманських країнах.

Тому, наше питання, це питання життя та смерті, бути чи не бути, і тільки Халіфат може втілити у життя системи Ісламу, відновити справедливість та відняті права. Тільки Халіфат може знайти рішення кожної проблеми, забезпечити та зберегти честь та гідність людей та майбутнє Умми від ідейного забруднення. Тільки Халіфат може правити світом у якості наставника на істинний шлях, і покінчить з безбожними тиранами. Усе це може бути досягнуто тільки після звільнення від ідей та концепцій секуляризму, і тільки після прийняття Ісламу, і роботи для побудови Халіфату.

Ця кампанія, очолювана жінками Хізб ут-Тахрір у вілаяті Судан, підтверджує, що жінки у Судані бажають праведного Халіфату, з яким знов повернеться ісламський спосіб життя.

 

Жіночий відділ
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Джумада аль-уля 1435 р.х.
29/03/2014

Головне меню