Делегація від Хізб ут-Тахрір, Вілаят Судан, вручає посольству Пакистану у Хартумі прокламацію з заявою від Хізб ут-Тахрір, Вілаят Пакистан

Судан
Друкарня

Делегація від Хізб ут-Тахрір/Вілаят Судан, на чолі з офіційним представником Хізб ут-Тахрір/Вілаят Судан, а також у супроводі з братом Мухіддіном Бахарій — членом керівної ради Хізб ут-Тахрір/Вілаят Судан та братом Якубом Ібрахімом — членом медіа-офісу Хізб ут-Тахрір/Вілаят Судан, вручила прокламацію з заявою від Хізб ут-Тахрір/Вілаят Пакистан пакистанському посольству у Хартумі під назвою:

وَمَا نَقَمُوا مِنْهُمْ إِلاَّ أَن يُؤْمِنُوا بِاللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَمِيدِ

«Вони мстилися їм тільки за те, що ті увірували в Аллаха Могутнього, Достохвального» (85:8)

Це було проведено у рамках кампанії, проводимої Хізб ут-Тахрір під гаслом: «Відпустіть на свободу Нафіда Бут – офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Пакистані», який був викрадений бандитами режиму у Пакистані 11 травня 2012 року, тобто біля двох років назад та який перебуває під арештом по сьогодні, і ніхто не знає місце його утримання, не було судового процесу.

Ця прокламація, звертаючись до мусульман Пакистану, говорить зі впевненістю, що зло не торкнеться Нафіда, тому що він із тих, хто закликає до Ісламу, із тих, хто впевнений у тому, що перемога близька. Воістину, оповіщення мусульман це шлях із шляхів Аллаха Святого, Який сказав:

أَمْ حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُوا الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِينَ خَلَوْا مِن قَبْلِكُم ۖ مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاءُ وَالضَّرَّ‌اءُ وَزُلْزِلُوا حَتَّىٰ يَقُولَ الرَّ‌سُولُ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ مَتَىٰ نَصْرُ‌ اللَّـهِ ۗ أَلَا إِنَّ نَصْرَ‌ اللَّـهِ قَرِ‌يبٌ

«Чи вам здавалось, що увійдете до Раю, не переживши того, що спіткало ваших попередників? Їх поражали зубожіння та хвороби. Вони переживали такі потрясіння, що Посланець та ті, які увірували разом з ним, говорили: «Коли ж прийде допомога Аллаха?». Воістину, допомога Аллаха близька». (2:214)

Нехай не вагається той, хто виконує свій обов’язок перед Аллахом Святим та Всевишнім, і говорить слово істини перед тираном, більше того, слабкість та жах наповнюють серця самих тиранів.

Також прокламація звертається до щирих військових в озброєних силах Пакистану зі словами: «Воістину, Іслам, який тече у нашій крові, він є тим, чим ми живемо, і метод Посланця Аллаха ﷺ вимагає для побудови Ісламської держави заклику по допомогу до володарів сили, тобто до вас. Тому стережіться програшу у наступному житті заради користі життя ближнього і не прощайте тих, хто порушив вашу клятву тим, що залишились у лавах вашого командування при режимі, режим, що уходить, Шаріфа і працюйте для повернення Другого Праведного Халіфату, заснованого на методі пророцтва, тим, що дасте допомогу Хізб ут-Тахрір, під керівництвом видатного державного діяча, шейха Ата бін Халіл Абу Рашта. Встаньте зараз, адже настав час побудови Халіфату і знайте, що шкода та користь у руці Аллаха Єдиного і що мусульмани не бояться заради Аллаха нікого. Сказав Аллах Святий та Великий:

أَتَخْشَوْنَهُمْ ۚ فَاللَّـهُ أَحَقُّ أَن تَخْشَوْهُ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ

«Невже ви боїтесь їх? Вам належить більше боятись Аллаха, якщо ви є віруючими» (9:13)

Відповідальні особи посольства Пакистану у Хартумі, які отримали копії прокламації на урду, арабській та англійській мові, пообіцяли при зустрічі, що передадуть прокламацію послу та попросили залишити аресу Хізб ут-Тахрір, щоб посол зміг пізніше з ними зв’язатися.


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Воскресенье, 30 Джумада аль-уля 1435 г.х.
№ H.T.S. 15/2014
31/03/2014 г

Головне меню