Відбулася успішна дискусія в університеті аль-Ніллейн про кампанію жінок з Хізб ут-Тахрір у Судані

Судан
Друкарня

За допомогою Всемогутнього Аллаха, вперше було проведено дискусію про моменти кампанії жінок з Хізб ут-Тахрір в Судані під назвою «Халіфат є питанням життя і смерті...

Я мусульманка, і я хочу Халіфат». Це відбулося в Університеті аль-Ніллейн у Центрі діяльності, у неділю 06.04.2014. Назва кампанії була вельми примітною судячи з постійних запитань присутніх щодо сенсу цієї назви.

Маси студентів звернулися до жінок з Хізб ут-Тахрір з питаннями і з корисними обговореннями, хвала Аллаху. До і після дискусії було велике сприйняття студентами запропонованих дітей, багато з яких залишили свої номера мобільних телефонів і адреси поштових скриньок для переписки з жінками з Хізб ут-Тахрір. Також студенти університету попросили жінок відвідати студентський гуртожиток, оскільки побажали продовження спілкування. Вони розпитували про деякі шаріатські закони, пов’язані з роллю, відведеною їм.

Кампанія буде тривати, використовуючи нові засоби і джерела, переслідуючи цим вдоволення Аллаха, і тільки Аллах Всевишній наставляє на істинний шлях.


Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані
Жіноче відділення
№ H.T.S. 06/2014
6 Джумада ас-сані 1434 р.х.
06.04.2014

Головне меню