Що людського в вас залишилося після того, як ви продали школярів і простий люд своєму ворогові

Судан
Друкарня

Міністерство охорони здоров’я Гедарефу провело кампанію з вакцинації проти трахоми (хвороба очей) у школах, будинках та базарах міста, а також у районах Вудд аль-Кабірь, Тадамун, квартали Кадуглі, Джамарік, Абкар Джибріль…

Однак на тлі цієї кампанії, проведеної у цих та інших кварталах, збільшився приплив людей у лікарню Гедарефу. Жителі несли на своїх руках дітей, які постраждали від цієї вакцини. Лікарня переповнилася постраждалими, чисельність яких досягла 500 дітей – жертв цієї сироватки. Більше того, Лікарня для дітей та новонароджених і площадки при ній вже не вміщують усіх хворих. Багато хто лежить на дорогах, крапельниці розвішані на дверях, вікнах і навіть на парканах лікарні! Уряд, не коливаючись, стягнув поліцію і сили безпеки навколо лікарні для боротьби зі зростаючими хвилюваннями, практикуючи проти людей свою хватку. Було схоплено кожного, хто дістав свого мобільного телефона, щоб зафіксувати це жахливе видовище!!

Ця трагічна сцена показує всю глибину кризи, у якій живуть люди під гнітом цих режимів, які втратили усіляке розуміння турботи про справи громадян і життя людей. Ці режими не задовольняються викраденням прав людей в елементарній турботі про їх здоров’я і безкоштовну медичну допомогу, навпаки, вони пішли ще далі у здирництві і торгівлі (експлуатації!) медикаментами та лікуванні. Положення дійшло до того, що ці режими стали закуповувати отруту у західних організацій і їх невірних панів, яким вони віддали країни та людей в обмін на розповсюдження цих отрут серед школярів і простого народу, який зубожів, а тіла ослабнули у результаті виконання доручень Міжнародного валютного фонду і Всесвітнього банку.

Це низькі вчинки з боку уряду Гедарефу. Замість того, щоб дбати про  життя людей, він зраджує довірене йому і ввіряє людей злочинним проектам, продиктованим ворогами. Більше того, вороги платять гроші для виконання цих проектів над синами мусульман. Доктор Арчі Калокерінос (Dr Archie Kalokerinos) – один з найбільш відомих засновників науки про вакцинацію, заслужив безліч премій і медалей з боку держав і різноманітних наукових та медичних організацій – говорить з приводу вакцинацій і щеплень: «Останнє, до чого я прийшов у своїх експериментах та дослідженнях після 40 років або більше того у цій медичній області є те, що непроголошена політика Всесвітньої організації охорони здоров’я, а також негласна політика Фонду  Захисту дітей та інших організацій, що розповсюджують вакцини, це політика вбивства та винищування…!!». Всевишній Аллах каже:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланця і не зазіхайте на ввірене вам майно свідомо» (8:27).

Звітувати цих правителів-зрадників, а також виправити це положення, щоб мусульмани жили Ісламським життям у лоні держави, яка дбає про них, - у державі Праведного Халіфату, який дбає про мусульман і усіх громадян своєї країни, є обов’язком мусульман. Лише ця держава зможе відрубати руки невірного Заходу, його організацій і його злочинних проектів від життя мусульман.


Жіночий відділ
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
21 Зуль-каъда 1435 р.х.
16/09/2014
№ H.T.S. 19/2014

Головне меню