Привітання з благословенним святом Ід аль-Адха 1435 р.х.

Судан
Друкарня

Ми, Хізб ут-Тахрір Судан, раді привітати усю ісламську Умму з благословенним святом Ід аль-Адха.

Ми прохаємо Всевишнього, щоб Він благословив Умму і повернув їй владу на землі, щоб вона змогла встановити другий праведний Халіфат за методом пророкування, щоб Умма змогла дати відсіч Обамі і його проклятим союзникам, щоб він був знищений разом зі своїми маріонетковими правителями в ісламських країнах, які продали свою релігію та Умму за копійки. Ці правителі беруть участь у вбивстві невинних і синів Умми під вигаданими приводами, у той час як вороги-окупанти Палестини знаходяться у безпеці від їх літаків. Вони залишили свої літаки нерухомими, коли іудеї іще вчора вели свою жорстоку і дику агресію проти Гази і досі продовжують розповсюджувати порочність і корупцію на благословенній землі.

Ми вітаємо вас у той час коли Судан живе у стані дезорієнтації своїх правителів (як тих, що при владі, так і опозиції) адже вони начебто ведуть діалог для пошуку виходу з кризи, у якій знаходиться країна і народ. Головною причиною цьому було те, що вони залишили правління на основі законів Господа світів, стали керувати за законом невірних і що найсумніше, жоден з тих політиків, що веде цей діалог, не думає з позиції правдивого віруючого мусульманина, не дивлячись на те, що вони самі по собі мусульмани. Вони залишають за своїми спинами істинну причину страждань народу і реальність для них є каламутним морем, у яке вони кидають країну і народ напризволяще. Багатство народу не доходить до людей і це майно пожирається правителями. Вони наповнюють свої животи вогнем і будуть запитані за це в Судний день, так само як і запитані за Умму.

Ті, хто веде діалоги в Судані! Поверніться до свого Господа і візьміться за верв вашої релігії. Згадайте у ці благословенні дні обіцянку вашого Господа про утвердження на землі тих, хто веде праведну роботу зі встановлення релігії Аллаха на землі. Будьте серед цих людей і не будьте з числа несправедливих та грішних. Проголосіть про праведний Халіфат за методом пророкування, у якому буде ваша міць, міць вашого народу. Прагніть до нагороди та успіху від вашого Господа і до Раю, ширина якого дорівнює ширині небес і землі, який обіцяний для богобоязливих.

Усього доброго у цьому році.


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Середа, 07 Зуль-хіджа 1435 р.х.
01/10/2014
№ H.T.S. 45/2014

Головне меню