Делегація від Хізб ут-Тахрір Судан прибула з візитом до «Партії Справедливості» у північному Кардофані

Судан
Друкарня

Делегація Хізб ут-Тахрір Судан під очоленням устаза Назіра Мухаммада Хусейна – члена ради вілаяту Судан, устаза Ахмада Вада абд аль-Каріма, устаза Адама Аміна – члена Хізб ут-Тахрір, прибула з  візитом до «Партії Справедливості» у північному Кардофані.

Їх зустрів голова партії у Північному Кардофані устаз дат-Таджаній абд аль-Ваххаб, заступник голови партії шейх Саліх, член виконавчого комітету Мухаммад Адам, а також Умар ат-Таджаній – член партії.

Устаз Назір Мухаммад почав промову про діалог президенту Судану, який сказав: «Це не вирішує проблему Судану, навпаки це завершення плану Америки для того, щоб добити решту Судану руками деяких його синів з числа керівників партій, на відміну від того, як це було з Найваша, коли у відторгненні Південного Судану брали участь дві сторони, чим Америка і змогла відділити Південний Судан». Ми відкидаємо цей діалог, не вступаємо у нього, так само як і не вступаємо у комітет (7+7), у роботу за планом центру Картера, який намагається нас обдурити тим, що надає нам на вибір або діалог, або війну і дроблення Судану. Ми повинні вирішувати свої проблеми самостійно виходячи з нашої великої ісламської основи, методом праведної держави Халіфат, час якої настав.

Потім з промовою виступив устаз Ат-Таджаній абд аль-Ваххаб, сказавши: «Ваша пропозиція чудова і ми усі потребуємо повернення Халіфату і ми віримо, що одного разу ісламська Умма об’єднається і нею правитиме велика людина». Умар ат-Таджаній, член «Партії Справедливості» сказав: «Воістину, те, що ми бачимо в країнах мусульман, не вирішиться окрім як з приходом Халіфату. Ми згадуємо часи Халіфату, пам’ятаємо дні сили і честі халіфів. Ми сумуємо за праведним Халіфатом, і я дуже чекаю на зустріч із ним».

У кінці делегації подякували за візит і попрохали повторити його з більш широким колом учасників. У відповідь Хізб ут-Тахрір Судан також їм подякував за благородний прийом та гостинність, після чого пообіцяв повторно навідатися до них із часом.


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
Вівторок, 30 Шабан 1434 р.х.
09/07/2013
№ H.T.S. 46/2013

Головне меню