Режим нажаханий словом істини, навіть якщо воно тільки написане на папері

Судан
Друкарня

Група з шести осіб, які назвалися службою безпеки та розвідки, вдерлася до магазину «Фітр Дарджуль», яка належить нашому брату Хаджу Юсуфу, члену партії Хізб ут-Тахрір.

Ці люди вилучили літературу Хізб ут-Тахрір, скоїли свавілля та псування магазину, перегорнувши усе догори дригом. На їх питання, звідки у нього ця література, він відповів, що є членом партії Хізб ут-Тахрір. Також він відмовився відчинити сейф, який був у магазині. Трохи порадившись між собою, вони пішли, вилучивши літературу, знайдену у магазині.

Ми, Хізб ут-Тахрір в Судані, знаходимо дане свавілля гидким вчинком, гідним лише цього жорстокого та порочного режиму, який, у свою чергу, боїться істини, навіть якщо вона всього лише написана на папері. Ми запевняємо усіх у наступному:

По перше, ці методи не в змозі налякати братів з Хізб ут-Тахрір, які присвятили, як вам відомо, своє життя праці над відновленням ісламського образу життя і встановленням Халіфату за методом Пророка ﷺ, яка обміняли себе і своє майно в обмін на вдоволення Аллаха, і їх не лякають в’язниці тиранів та батоги катів.

По друге, з чого ж режим і його помічники уявили про себе, що подібні дитячі витівки можуть зупинити прихід Халіфату?

По третє, найбільшим вчинком, за допомогою якого мусульманин може удостоюватися честі, після виголошення шахади, є заклик до релігії Аллаха:

وَمَنْ أَحْسَنُ قَوْلًا مِمَّنْ دَعَا إِلَى اللهِ وَعَمِلَ صَالِحًا وَقَالَ إِنَّنِي مِنَ الْمُسْلِمِينَ

«Чия мова чудовіше за мову того, хто закликає до Аллаха, чинить праведно та каже: «Воістину, я – один із мусульман?»» (41:33).

І найбільшою участю є участь у старанності до повернення правління Ісламу на землі. А хто, окрім Хізб ут-Тахрір і його братів, робить цю найважливішу роботу?
 

У ці дні Хізб ут-Тахрір в Судані проводить тиждень пам’яті річниці усунення Халіфату, щоб мотивувати мусульман замислитися про те, як їм добре жилося за правління Ісламу у затінку Праведного Халіфату, і про те, як погано їм живеться у затінку несправедливих режимів, які з’явилися у країнах мусульман. Дані заходи непокоять режим Судану і йому здається, що якщо він запустить репресивний апарат, то зможе зупинити прихід свого краху.

Ми відкрито заявляємо, що Халіфат близько, не дивлячись на небажання невірного Заходу. Халіфат – це обіцянка Аллаха і добра звістка Посланця Аллаха ﷺ:

«Потім буде Халіфат за методом Пророка ﷺ»


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір Судан
23 Раджаба 1436 р.х.
12.05.2015
№ H.T.S. 25.2015

Головне меню