Звернення до вождів суфійських тарикатов (течій)...

Судан
Друкарня

Остерігайтеся того, щоб не стати знаряддям в руках Америки у війні проти Ісламу!!!

Посольство США у Хартумі повідомило про те, що відбувається візит суфійських вождів у Сполучені Штати Америки, де їхня делегація у межах доповіді «про мир і терпимість між релігіями» зустрінеться з академіками, посадовими особами та керівниками американських громадських організацій.

Стратегія Америки у протистоянні Ісламу ґрунтується не на відкритій неприязні до Ісламу, як це робили неоконсерватори на чолі з Бушем-молодшим. Навпаки, нинішня стратегія ґрунтується на проведенні політики обману і хитрощів, яка ведеться у двох напрямках: перший напрямок - це те, що називається боротьбою з тероризмом. Тероризмом Америка називає повне втілення Ісламу у всіх сферах життя, таких як політична, економічна та інші, у затінку єдиної держави мусульман, якою є держава Халіфат за методом пророцтва. Америка перешкоджає встановленню цієї держави, розпалюючи війни, міжусобні та інші чвари, в яких мусульмани борються, проливаючи кров одне одного, руйнуючи свої країни, розриваючи себе на частини так, що поваленими падають перед Америкою, приповзши до її порога!

Що стосується другого напрямку у стратегії Америки в протистоянні Ісламу, то це - публічна дипломатія і співробітництво, як це видно з промови Обами в Каїрському університеті 04.06.2009: «Ми не обмежимося наглядом з боку, ми не обмежимося тільки довірою урядам, навпаки, ми будемо входити в установи та організації на всіх рівнях і будемо сприяти започаткуванню світських і цивільних організацій у всіх сферах», - і це - те, що ми сьогодні спостерігаємо. Сьогодні ми є свідками офіційних відносин між Америкою та ісламськими рухами. І проходять зустрічі між офіційними представниками Америки і вождями суфійських рухів, по суті, і є американськими хитрощами та підступами ...

О лідери суфійських тарикатів (течій) в Судані, о люблячі Посланника Аллаха ﷺ! Остерігайтеся того, щоб не стати знаряддям в руках ворога Ісламу і мусульман - Америки - в її війні проти Ісламу, і нехай не зводять вас хтиві мови. Всевишній Аллах застеріг Свого Посланника ﷺ щодо лестощів і підступів невірних, і це застереження для всіх мусульман буде існувати до Судного дня. Всевишній сказав:

 وَدُّوا لَوْ تُدْهِنُ فَيُدْهِنُونَ

 «Вони хотіли б, щоб ти був поступливий, і тоді вони теж стали б поступливі» (68: 9).

Ми у Хізб-ут-Тахрір вілаят Судан 10 жовтня 2015 у Центрі міжнародних конференцій шахіда аз-Зубайра провели конференцію під назвою «Американська стратегія з ліквідації Ісламу ... її гасла, її інструменти і як протистояти цьому», під час якої ми роз'яснили суть американської стратегії у протистоянні Ісламу і застерегли тих, хто пішов за цим, від потрапляння у тенета шайтана і від слідування Америці.

Ми знову повторюємо це повчання і наші застереження кожному жителю Судану, щоб вони, якщо оступилися, не потрапили в оману і не встали на сторону ворогів Ісламу, щоб всі разом з Хізб ут-Тахрір працювали над встановленням Праведного Халіфату за методом пророцтва, який зруйнує лігво Америки та інших з числа ворогів Ісламу і мусульман.

 وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُون* بِنَصْرِ اللَّهِ يَنْصُرُ مَنْ يَشَاءُ وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ

 «Того дня зрадіють віруючі допомозі Аллаха, Він надає допомогу кому забажає. Він - Могутній, Милосердний».


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір в Судані
Середа, 20 Сафара, 1437 р.х.
02.12.2015
№ 50/2015

Головне меню