До протестуючих перед Головним командуванням озброєних сил

Судан
Друкарня

Вимагайте ан-нусри для встановлення Халіфату, тому що у цьому ваша велич в обох світах

Третій день поспіль молоді люди продовжують протестувати перед будівлею Головного командування озброєних сил Судану, вимагаючи скинення режиму та уряду, які не чекали такої кількості протестуючих, як і лояльні режиму ЗМІ. Міністр інформації, який є офіційним представником уряду, заявив, що число демонстрантів перед Головним командуванням не перевищує 4000 людей і через пару годин тут нікого не залишиться. У той же самий час по супутниковим каналам транслювалась хода величезних мас (сотень тисяч) людей у напрямку Головного командування всупереч закриттю мостів, які ведуть у столицю, і доріг, які ведуть до Головного командування, які також були перекриті.

Сьогодні (08.04.2019) у суданському парламенті проходить засідання, на якому міністром внутрішніх справ і оборони пропонується надати доповіді про ситуацію в області безпеки. У неділю (07.04.2019) ввечері було проведено зібрання ради безпеки і оборони на чолі з аль-Баширом, де було підкреслено, що протестуючі представляють частину суспільства, і тому варто прислухуватись до їх бачення і вимогам, відмічаючи прагнення уряду продовжувати діалог з усіма групами, щоб досягти національної згоди. Це є зміненням жорсткої позиції уряду у відношенні протестуючих і заколотників!

Ми, Хізб ут-Тахрір у Судані, високо цінуємо даний рух і підтверджуємо, що Умма, незалежно від того, як довго триває пітьма цієї несправедливості, неодмінно побачить істинний світанок. Ми нагадуємо протестуючим, що вони зараз стоять перед володарями сили, і тому неможна повторювати помилок минулого, допущених у жовтні 1964 року і квітні 1985 року, коли люди із влади примкнули до суданської армії згідно з вимогами мас, а потім до правління знов прийшли негідні політичні маріонетки колоніального безбожного Заходу, які правлять не по тому, що низвів Аллах. Вони сіяли несправедливість, порочність і псували життя людей. Протестуючі повинні добиватись допомоги армії у встановленні справедливої Праведної Держави, у якій ніхто не стикається з несправедливістю, тому що його нормами є норми Господа Світів, а правитель — служителем Умми і тим, хто запроваджує праведний Шаріат Аллаха.

Шукайте допомоги для встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, який є велінням (фардом) нашого Творця, благою звісткою нашого Пророка ﷺ і джерелом нашої гідності в обох світах.


Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані
Понеділок, 2 Шабана 1440 р.х.
08.04.2019 р.
№ H/T/S/ 42 / 1440

Головне меню