Кенійські «лідери» вкрай корумповані, торгують наркотиками та є вбивцями мас! Звідки прийде до людей позбавлення від них?

Східная Африка
Друкарня

بِسۡمِ اللّٰہِ الرَّحۡمٰنِ الرَّحِیۡمِ

Сайт «Вікілікс» нещодавно оприлюднив таємні дипломатичні депеші поміж американським посольством у Найробі та держдепартаментом США, у яких посол США у Кенії стверджує, що відомі політики Кенії є оплотом корупції та ключові представники уряду втягнуті до міжнародної торгівлі наркотиками, використовуючи свої посади задля злочинної мети. У депеші також сказано, що президент Kib aki та прем´єр-міністр  Raila Odinga, які намагаються захистити свої егоїстичні приватні інтереси є головною перепоною перед «реформами».  Luis More no-Ocampo головний прокурор Міжнародного Суду (ICC), заявив про своє бажання розпочати кримінальне переслідування шістьох людей за «злочини проти людяності» через масові вбивства, які розпочалися після фіаско виборів у грудні 2007 року, 5 з яких є ключовими фігурами в уряді. У відповідь на це  Kiba*ki, Od inga та їх міністри привселюдно заперечили ці безпідставні, на їх думку, звинувачення, заявивши,що вони не причетні до висунутих звинувачень та похвалили себе за лідерство у просуненні реформ шляхом введення нової конституції, нібито ці реформи є визволенням для народу Кенії.

Уся країна повинна бути обізнаною , у чому полягає істинне визволення , і , перш-ніж ми обговоримо важливі пункти обговорюваного нами предмету, ми хочемо розпочати з трьох важливих питань з дипломатичних депеш, які займають заголовки новин.

По-перше, депеші вказують на те,що західні нації залишаються колоніальними по своїй натурі і вони використовують усі свої інститути, у тому числі і посольства задля здійснення шпіонажу у наших землях для оберігання своїх стратегічних інтересів, у той час як більшість людей введені в оману, вважаючи, що вони набули незалежності.

По-друге, депеші не містять у собі чогось таємного, бо громадяни давно усвідомили зловісну природу своїх лідерів, які ідуть попереду усіх лише в одному – у корупції та злі, усвідомили природу політиків, які є нічим іншим аніж шайтанами у людському вигляді.

По-третє, правителі є дурнями, бо вони є агентами, як спираються на Захід, який і підтримує їх правління. І у той же час ці західні нації потайки порицають їх, підтримуючи їх привселюдно, з іншого боку, більшість людей давно усвідомили злісну природу своїх «лідерів», що вказує на неминучі революції, подібно до того, як це відбулося у Тунісі та Єгипті.

Торкаючись безпосередньо обговорюваного питання щодо корупції, так звана Антикорупційна комісія Кенії під керівництвом свого знов призначеного директора претендує на те, що він позбавить  від корупції усіх міністрів. У той же самий час, реальність вказує на те, що вони ігнорують факт того, що корупція стоїть на двох стовпах: на них самих та на підтримуючих їх мережу капітілістичних бізнесменах. І обидва ці стовпи недоторкані. Величезні корупційні скандали, такі як Goldenberg, Anglo-Leasing, Triton та інші, до яких напряму причетні ключові фігури, не торкнулися цих фігур, а інші особи отримали лише умовне покарання. Скільки міністрів, які пограбували народне багатство, опинились у в’язниці  г. Manyani.  Хто з членів парламенту опинився у в´язниці суворого режиму Ka miti за грабування громадської землі, і хто з крупних бізнесменів був відправлений до в’язниці  Shimo la Tewa за кукурудзяний скандал або за скандал у фонді безкоштовної початкової освіти? Геть ніхто, жоден! З того часу як Кенія набула свої оманливої незалежності задля боротьби з корупцією, одна за одною утворювалися комісії, і не дивлячись на це кожен день «лідери» крадуть мільйарди з громадського майна серед білого дня, доводячи факт того, що ці комісії є нічим іншим як ілюзією, яка закликана приспати громадськість.

Стосовно торгівлі наркотиками, реальність вказує – подібний «бізнес» приніс багатство багатьом лідерам, бо дослідження говорять, що цей бізнес є третім за прибутковістю у світі після торгівлі паливом та зброєю. І, звісно, задля успішного здійснення такої витонченої злочинної махінації як торгівля наркотиками, необхідна участь урядових осіб, бо це вимагає втягнення до змови багатьох державних інститутів, таких як поліція, національна розвідка, морські та повітряні порти, ,без участі яких неможливе її здійснення. Цим пояснюється те, що під час «антинаркотичних карних заходів» арештовують лише дрібних ділерів та споживачів, у той час як усім відома крупна риба збирає мільярди, вбиваючи молодь країни.

Тому ніхто не повинен чекати на те, що сьогоднішня корумпована система почне арештовувати головних торгівельників наркотиками, окрім навіювання косметичного ефекту задля введення населення в оману на деякий час. Поруч з цим офіцери безпеки ,не вагаючись,арештовують, піддають тортурам та незаконно депортують мусульман за брехливими недоведеними «підозрами» у «тероризмі», бо уряд США закриває на це очі,не дивлячись на те,що ці ж офіцери заявляяють про т, що й гадки не мають, хто імпортує контейнер из наркотиками до країни! Більше того, тих з офіцерів безпеки, які відмовляються співпрацювати та настирливо розслідують торгівлю наркотиками, знаходять застреленими, а розслідування їх вбивств призводить у нікуди і усе це через те,що вони стають на заваді торгівлі «вшанованих членів парламенту». Хіба це не є достатнім доказом того, що руки в уряді підтримують цю зловісну торгівлю?

Стосовно посла США, який повинен привселюдно та рішуче виступити проти наркотиків, хіба він не знає, що США є лідером у світі по споживанню наркотиків, і його уряд зазнав поразки у запобіганні торгівлі наркотиками? І хіба не під прикриттям звірячої окупації Афганістану армією США , замість припинення виробництва наркотиків їх торгівля фактично зростає у геометричній прогресії порівняно з тим, що мало місце під час правління Талібану? Хіба цей посол-шпіон не бачить цього? Але найсумнішою помилкою є те, що так звані лідери мусульман безупинно вихваляють цього агента та відкрито намагаються до співпраці з урядом США, з урядом, який іде попереду усіх у порочному та брудному хрестовому поході проти Ісламу, замість протистояння наркотичній загрозі у Кенії. Хіба вони не пам´ятають, що Аллах ﷻ заборонив брати нам своїх ворогів у друзі та захисники? Всевишній Аллах каже:

یٰۤاَیُّہَا الَّذِیۡنَ اٰمَنُوۡا لَا تَتَّخِذُوۡا بِطَانَۃً مِّنۡ دُوۡنِکُمۡ لَا یَاۡلُوۡنَکُمۡ خَبَالًا ؕ وَدُّوۡا مَا عَنِتُّمۡ ۚ قَدۡ بَدَتِ الۡبَغۡضَآءُ مِنۡ اَفۡوَاہِہِمۡ ۚۖ وَ مَا تُخۡفِیۡ صُدُوۡرُہُمۡ اَکۡبَرُ

«О ви, які увірували! Не беріть собі  близьких друзів, окрім вас самих. Вони обов’язково скористаються нагодою, щоб вам нашкодити, вони хотіли б того, щоб ви потрапили у халепу. Виявилася ненависть з їх вуст, а те, що сховано у їх грудях, більше цього». (Коран, 3:118) 

Стосовно Міжнародного суду по злочинам,то у ньому домінують західні країни, які пропонують багатопартійну демократію як визволення наших країн, але реальність у тому, що демократичні вибори 2007 року призвели до масових вбивств та руйнуванню країни. Більше того, Міжнародний трибунал є «однооким суддею», який не бачить ніяке зло, окрім того, на яке вказали жалюгідні послідовники заходу в Африці, бо головні західні військові злочинці, які несуть відповідальність за вбивство сотен тисяч в Іраку та Афганістані, не притягуються міжнародним трибуналом через те, що вони є правителями світу. Такий суд не може слугувати істині та справедивості, а, навпаки,буду слугувати інструментом задля просунення західних колоніальних планів. Як би там  не було, але очевидним є те, що усі політики у Кенії від мала до велика, асоціюються з хаосом та вбивствами, які мали місце після виборів 2007 року, і якщо не міжнародний трибунал, то хто дійсно покарає цих злісних політиків?

Стосовно нової конституції, тут варто відзначити, що після її оприлюднення минуло лише кілька місяців,а вона вже виявилась нічим іншим як цирковим фокусом. Ті самі політики, які присягалися захищати та берегти її, сьогодні привселюдно та без краплі сорому, порушують її, голодомор загрожує мільйонам, наркобарони є ключовими фігурами в уряді, корупція лютує, не вгамовуючись, окрім цього, ця конституція не у змозі допомогти громадянам, які підпали під переслідування. Головною причиною цього є те, що конституція складена людьми, у той час як людство потребує дійсної та дійової конституції, яка виведена нашим Творцем. Отож, правильним рішенням є повна заміна тимчасової конституції, колоніальної капіталістичної ідеології та порочних правителів на істинну ідеологію та політиків.

Громадяни Кенії!

Що заважає вам відкрити свої очі на цю реальність? Хіба ви не бачите, що після того як міжнародний трибунал згадав шістьох осіб, багато хто з яких є ключовими у корумпованій системі, прибравшими до своїх рук громадське багатство, уряд  усе іще хоче поглузувати з вас, скориставшись громадським багатством задля сплати судових витрат Міжнародного трибуналу? Істинно сказав Пророк (с.а.в.) у своїх словах: «Якщо у тебе нема сорому, роби те, що заманеться!». Щоб зробити стан іще гіршим, ці політики планують проекти виборів у 2012 році разом з племінними альянсами, які знов можуть спровокувати громадянське протистояння у країні.

Усе це має довести  вам, що ці політики, не залежно від того, як вони змінюють свої імена, партії та альянси, залишаться шайтанами, які підбивають до ненависті поміж вами, та вони готові пожертвувати вами заради досягнення своєї корисливої мети. Настав час, щоб ви усвідомили хитрість та брехню демократичної політики, яка зачарувала ваших політиків, якщо ви дійсно розумні. Усі політики є одного пошиву без сталих та постійних ворогів та друзів, вони об´єднуються, коли їх інтереси сходяться та сваряться, коли їх інтереси ідуть всупереч один одному. Вони вірять у корумповану ідеологію своїх західних хазяїв, яким вони слугують немов підлеглі, у той час як сам Захід не у змозі вирішити проблему своєї катастрофічної економічної та політичної кризи, користуючись цією ж самою капіталістичною ідеологією. Якими сліпими є хазяїн та його підлеглий!

Хізб-ут-Тахрір у Східній Африці інтелектуально та привселюдно пропагує ісламську ідеологію з її рішеннями усіх життєвих проблем у якості істинного визволителя, який здатний вирішити проблеми зубожіння, яке наздоганяє, небезпечного племінног устрою, руйнівної корупції та зловісних політиків! Отож, прийшов час визволити себе від сліпого наслідування західним колоніалістам та прийняти ідеологію, яка ниспослана вашим Творцем, який  вас і ваші проблеми знає краще за вас самих.

اَفَحُکۡمَ الۡجَاہِلِیَّۃِ یَبۡغُوۡنَ ؕ وَ مَنۡ اَحۡسَنُ مِنَ اللّٰہِ حُکۡمًا لِّقَوۡمٍ یُّوۡقِنُوۡنَ

 «Невже суду часів невігластва вони бажають? Хто краще за Аллаха по суду для народу, який має впевненість?»(Коран, 5:50)

 


Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
22 Рабу уль-Авваль 1432г. Хіджри
25/02/2011 Миляди

Головне меню