Пожежа знищила студію Радіо «Нур Fm» Занзібару

Східная Африка
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Східній Африці вкрай засмучений отриманими новинами про раптову пожежу, що знищила студію Радіо «Нур Fm» у Занзібарі. Подія сталася вночі, у вівторок 8 квітня 2014 року, у результаті короткого замикання.

Дане лихо стало причиною отримання травм репортером Абубакаром Факіхом, який, знаходячись на верхніх поверхах, вирішив зістрибнути униз з метою порятунку свого життя. На даний момент репортер госпіталізований до лікарні Мназі Ммоджа. Також катастрофа завдала шкоди радіостанції, що працювала для мільйонів слухачів.

Ми, члени Хізб ут-Тахрір, звертаємо свої молитви до Аллаха і співчуття власникам станції, робітникам, особливо тим, хто постраждав, і мусульманам загалом у зв’язку з даною подією. Однак, у зв’язку з цією подією ми хотіли нагадати усім мусульманам відносно зла капіталізму, якому звісно ж не вдалося організувати належним чином надання соціальних послуг, включаючи електрифікацію.

Усе це послугувало причиною того, що надання послуг буде постійно страждати від різного роду несправностей і відхилень, яким немає кінця. Результатом даних несправностей і відхилень є втрати, яких можна було б уникнути і які у свою чергу впливають на життя і майно, а також зрештою стануть тягарем для суспільства і державних відомств. І це відбувається у той час, коли капіталістичний уряд зберігає мовчання, наче нічого не сталося, не дивлячись на те, що суспільство і організації насилу оплачували послуги.


Масуд Мселем
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
10 Джумада ас-сані 1435 р.х.
10.04.2014
N0: 09/1435 AH

Головне меню