За капіталізму неможна гарантувати навіть безпеку

Східная Африка
Друкарня

У ніч на неділю, Кенія у черговий раз прокинулася від масового вбивства більше 50 людей у результаті звірячого нападу на містечко Мпекетоні що на південно-захід від острову Ламу. Це є великим нападом з часів облоги торговельного центру Westgate у вересні минулого року. Питання, яке ми б хотіли поставити зацікавленим у безпеці сторонам та уряду загалом, є наступним: до якого часу ми збираємося бути свідками цих кровопролить?

Дане масове вбивство є ознакою повної відмови уряду від захисту життя і майна народу. Дане положення пробуджує страх у серцях громадян, які бояться навіть походів у магазини, кафе та в інші громадські місця. Найгіркішим і прикрим є те, що органи безпеки з гордістю повідомляють про те, що усе знаходиться під контролем і у громадян немає жодних причин для страху!!! Такою є істинна реальність світських лідерів, які добре відомі своїм базіканням, а не діями. Навіть ті, хто називає себе лідерами опозиції, слідують тим самим прикладом у рішенні проблеми безпеки у політичних цілях, не маючи ніякого реального рішення. Тому агенти безпеки у межах світських режимів захищають лише лідерів, а не простий народ.  Основним моментом, який привертає більше уваги, є те, що ми бачимо як співробітники служби безпеки, збільшуючи безпеку у дні виборів по всій країні, закликають громадськість голосувати мирно.

Так, дійсно, таким є справжній образ світських режимів, у тому числі Великобританії та Сполучених Штатів, які хвалькувато показують, що вони дбають про безпеку своїх громадян, у той час як насправді їх власні громадяни вбивають одне одного. Окрім того, скільки разів ці дві нації вбивали свій власний народ лише для того, щоб звинуватити у цих вбивствах мусульман? Реальність залишається такою, що західні країни спрямовані на розграбування ресурсів слабких країн і тому вони планують перетворити їх на поле бою. Ми вважаємо, що у справжній час вони вимушують Кенію рухатися у цьому напрямі.

Ми стверджуємо, що відсутність безпеки є однією з багатьох актуальних проблем, що стоять перед громадянами, які живуть на території світських держав. Ми відкрито заявляємо, що лише у затінку держави Халіфат будуть захищені і збережені життя, релігія і майно народу. Це тому, що Халіфат вирішить проблему безпеки як одну з основних потреб населення і бере на себе повну відповідальність в обов’язковій реалізації даного питання.


Шабані Мваліму
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
19 Шаабан 1435 р.х.
17/06/2014
N0: 14/1435 AH

Головне меню