Питання безпеки у межах капіталізму є нездійсненною мрією

Східная Африка
Друкарня

Нелюдський акт кидання ручних гранат в мусульман, який привів до смерті мусульманина, що залишив інших мусульман, серйозно поранених у момент виходу з місцевої мечеті в Занзібарі, показує наскільки поневолений капіталізмом уряд позбавлений політичної старанності та амбіцій для захисту життів та честі своїх громадян, скоріше йому притаманно обтяжувати їх високими податками. За допомогою цього оголюється упередженість даної системи та ЗМІ в описуванні цих інцидентів. Цей сумний факт ясно видний, коли повідомляється про аналогічні інциденти, які робляться людиною іншої віри, як це мало місце після скоєння жахливого акту нападу з кислотою на двох британських дівчаток, уряд поставився до даного інциденту з усією серйозністю. Однак коли мусульмани стають жертвами, як у даному випадку, то у відношенні винних не вживаються жодні суворі дії, немовби життя мусульман незначне або не має жодної цінності.

Хізб ут-Тахрір Східної Африки хотів би застерегти з глибокою занепокоєністю, що боротьба між американцями та англійцями за блага, що вилучаються з величезних запасів природних ресурсів Східної Африки, буде і далі приводити до багатьох проблем та лих, прикриваючись політичними, релігійними, націоналістичними завісами та іншим заради досягнення, з одного боку впливу і збереження гегемонії з іншого.

У завершення, ми нагадуємо усім мусульманам і не мусульманам що хаос, породжуваний боротьбою двох колоніальних держав або народів чиїми жертвами є невинні громадяни, скоро  добіжить кінця. Тоді як світом правитиме інша праведна ідеологія, якою є Іслам під затінком ісламської держави Халіфат. Таким чином, капіталістична ідеологія та її прибічники будуть кинуті на смітника історії.


Масуд Мселлем
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
22 Шаабан 1435 г.х.
20/06/2014
N0: 15/1435 AH

Головне меню