Уряд абсолютно не виказує прихильності до дрібних торговців

Східная Африка
Друкарня

Днями в адміністративному районі Мчікічіні найбільшого міста Дар-ес-Салам у Танзанії з причини електричних несправностей спалахнув ринок. Відсутність державних засобів для відшкодування компенсації дрібним роздрібним торгівцям ринку у зв’язку з пожежею є очевидною ознакою того, що уряд, який знаходиться під правлінням капіталістичної ідеології, взагалі не має прихильності до них.

У справжній час дрібні роздрібні торгівці цього міста та його околиць постійно наражаються на жорстоке поводження, не кажучи вже про те, що їх товар конфіскується через щоденні пошуки легальних засобів до існування.

Держави, де здійснюється правління капіталістичної ідеології, не у змозі надати можливість працевлаштування і зайнятості для своїх громадян.

Однак, коли громадяни беруть на себе відповідальність і втомливо борються у забезпеченні самих себе самостійною підприємницькою діяльністю, їх поневолюють за допомогою конфіскації товару.

Складається враження, що в Танзанії існує зловмисна змова, стратегічно розроблена для витіснення та вигнання усіх дрібних торгівців та лоточників з Дару, його околиць та інших великих і малих міст, намагаючись створити можливості для бізнесу фінансових магнатів для того, щоб монополізувати усі торговельно-промислові підприємства.

Знаходячись під тиском жахаючого ярма капіталістичної ідеології, а також її критерію придбання дивідендів від здійснюваних дій, простежується злісна тенденція у віддані переваги багатим через нехтування бідними.

     
Масуд Мселлем
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
25 Шаабан 1435 р.х.
23/06/2014
N0: 16/1435 AH

Головне меню