Хізб ут-Тахрір Східна Африка засуджує різанину в Газі (фото)

Східная Африка
Друкарня

У п’ятницю, 18 липня 2014 Хізб ут-Тахрір у Східній Африці провів регіональне пікетування незабаром після Джума намазів, які відбулися у різних великих мечетях країни усієї Східної Африки. Єдиною метою пікетування було рішуче засудження постійної жорстокої та багаторазової розправи та різанини у відношенні невинних мусульман, яка проводилася євреями, які найбільш ненависні для Аллаха ﷻ.

Далі Хізб пояснив відносно кричущої зради з боку маріонеткових мусульманських правителів, які не змогли навіть пробурмотіти ані єдиного слова відносно триваючих звірств, і замість цього для власного заспокоєння піддали себе виконанню мізерної та найбільш принизливої задачі у якості реального лідера у підведенні підсумків та підрахунку кількості поранених та вбитих!

Мусульмани, які прийняли участь у пікеті, відкрито заявили про те, що проблема Палестини не є суто палестинською або арабською проблемою, а є проблемою усіх мусульман. Єдиним реальним рішенням даної проблеми є відновлення ісламського образу життя під захистом відданого Праведного Халіфа, єдиного правителя, який може перевершити праведне життя Аль-Фарука та Умара (р.а.), які у свій час завзято боролися за визволення Палестини.

Правитель, який сміливо наслідуватиме історію життя Салахуддіна аль-Айюбі. Єдиний правитель, який зможе дорожити Палестиною більше за власне життя, подібно до того, як це робив Халіф Абдульхамід.

Пікетування завершилося словами проклять на адресу єврейського утворення та його союзника і покровителя Америки. Тому ми закликаємо до Аллаха ﷻ з мольбою про те, щоб Він ﷻ відкрив серця та очі мусульманських військовослужбовців в ісламських країнах, і вони виступили проти звірячої та жорстокої єврейської армії, яка вбиває невинних мусульман.


Шабані Мваліму
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Східній Африці
21 Рамадан 1435 р.х.
19/07/2014
N0: 17/1435 AH