Ізраїль у черговий раз дає волю своїй жорстокості у Секторі Газа

Австралія
Друкарня

Незаконне утворення Ізраїль скоїло іще один звірячий напад на беззахисне громадське населення Сектору Газа.

У той час як одну з найбільш густонаселених областей світу бомблять з повітря і без розбору вбивають невинних людей, «міжнародна спільнота» спокійно спостерігає за тим, що відбувається, розділившись між низькою підтримкою даного нападу і безглуздими закликами до стриманості «з обох сторін».

У зв’язку з цим Хізб ут-Тахрір Австралія підкреслює наступне:

1. Ми категоричним чином засуджуємо даний напад єврейського утворення, яке під нікчемним приводом усього лише за три дні привело до загибелі більше 100 людей. Наші серця і молитви знаходяться з нашими братами і сестрами в Газі, а тіло усієї Ісламської Умми здригається від болю, який завдається їм.

2. Ми закликаємо мусульман висловити свої думки відносно даного питання, відкрито та рішуче засудити даний напад і виступити у підтримку обложеного населення Гази. Ми також нагадуємо їм, що не супроводжує ісламську та нашу справу реагування за допомогою протестів на основі неісламських поглядів, піднімаючи прапори, які є прямим результатом тієї ж колоніальної спадщини, яка породила «Ізраїль». Або за допомогою закликів до «світової спільноти», ООН або уряду Австралії, а також до всіх тих, хто є частиною даної проблеми, а не її рішенням.

3. «Ізраїль» був створений за допомогою вбивства та примусового виселення жителів Палестини. Це ніщо інше як військова окупація й «Ізраїль» є незаконною державою. Методом вирішення будь-якої несправедливої військової окупації є те, що даній окупації необхідно здійснити опір й усунути її. Отже, рішенням для Палестини є повне визволення ї території  від ріки до самого моря. Усі інші запропоновані рішення, як одна держава, дві держави, кордони 1967 року або кордони 1948 року – є недійсними і не мають жодної законної сили та цінності. Те саме можна сказати і про будь-які переговори відносно Палестини, які є повною показухою, названою «мирним процесом», показухою, керованою за сприяння найбільших злочинців нашого часу.

У відношенні цього, нещодавнє рішення австралійського уряду проголосити Східний Єрусалим «оспорюванню територією» замість «окупованої» є настільки нікчемним, і мусульмани не повинні розглядати це рішення і надавати йому будь-яке значення, наполягаючи на тому, щоб надати цій землі такий-то статус, а не якийсь інший.

4. Халіфат є законним і належним органом, приписаним для виконання Ісламу, відбиваючим агресію та анулюючим усі ті утворення, задіяні в окупації мусульманських земель, будь то у Палестині або в іншому місці. Мусульмани в усьому світі повинні працювати для відновлення Халіфату у мусульманському світі у повному обсязі, поряд з іншими справами у якості належних засобів для відбиття вторгнень у питанні окупації мусульманських земель.

5. Реакція західних держав, включаючи Австралію, на даний напад є наочною, а не дивуючою. Ті самі держави, які заявляли привселюдно про те, що є захисниками «прав людини» і заявляють про те, що б’ються проти тероризму та насилля, пішли у мовчанку, якщо не готують дешеве виправдання для цього жорстокого насилля. Мусульмани повинні це чудово розуміти і пам’ятати тих, хто прохає їх засудити це або те, що буде відбуватися у майбутньому.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Австралії
14 Рамадан 1435 р.х.
12.07.2014
No.: 03/14

Головне меню