Привітання зі святом Ід аль-Фітр 1436 р.х.

Прес-релізи
Друкарня

Хвала Аллаху, Господу Світів! Мир та благословення Посланцю Мухаммаду, його родині, сподвижникам та усім тим, хто послідкував йому.  

Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва барякятух, дорогі брати та сестри в Ісламі.

Після дослідження та перевірки бачення нового місяця Шавваль у ніч з четверга на п’ятницю, новий місяць Шавваль був побачений згідно до шаріатської вимоги. У зв’язку з цим Благословенний місяць Рамадан завершився 29-им днем о четвер. Завтрашня п’ятниця – перший день місяця Шавваль 1436 р.х., що відповідає 17 липня 2015 року за  григоріанським календарем.   

Ось і завершився священний місяць Рамадан.

Ми вітаємо тебе, о, наша дорога Ісламська  Умма, зі святом Ід аль-Фітр.

Ми просимо Аллаха про те, щоб він прийняв наш пост, молитви таравіх, садака, наше читання Корану, а також інші види поклоніння, які ми робили у цей чудовий місяць.
 
В умовах, коли Ісламська Умма розділена на багату кількість держав внаслідок відсутності ісламського правління, Рамадан своїми багатолюдними іфтарами і таравіх намазами як ніщо інше нагадує нам про єдність.

Проте, щоб відчувати єдність нашої Умми протягом усього року і не лише у виді багатолюдних іфтарів та теравіхів, нам необхідна політична єдність, нам необхідна одна-єдина держава та один-єдиний правитель – праведний Халіф.

Воістину, Ісламська Умма сьогодні підвелася на ноги після довгих десятирічь сну та бездії. Заклик до відновлення Другого Халіфату за методом пророцтва сьогодні чути від Марокко до Індонезії, від Європи до Австралії, від Криму до Південної Африки.
    
На горизонті вже  відчутно бачиться той день, коли Умма під вигуки  Аллаху Акбар, Аллаху Акбар буде присягати своєму істинному правителю – Халіфу, який втілить у землях мусульман благодать ісламського правління. І, воістину, це легко для Аллаха.   


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні
1 шавваль 1436 р.х.
17 липня  2015 р.

 

Головне меню