Привітання зі святом Ід аль-Фітр (Ораза Байрам) 1437 р.х.

Прес-релізи
Друкарня

Хвала Аллаху, Господу Світів! Мир і благословення Посланцю Мухаммаду, його родині, сподвижникам та усім тим, хто пішов за ним. Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва барякятух, дорогі брати та сестри в Ісламі.

Після дослідження та перевірки бачення нового місяця Шавваль у ніч з понеділка на вiвторок, новий місяць Шавваль не був виявлений згідно до шаріатської вимоги. У зв’язку з цим завтрашній вівторок — 30 день благословенного місяця Рамадан. Перший день місяця Шавваль 1437 р.х. - середа, що відповідає 6 липня 2016 р. за григоріанським календарем.

Хізб ут-Тахрір в Україні вітає Ісламську Умму, мусульман України, Криму та усього світу зі святом Ід аль-Фітр! Ми просимо Всевишнього Аллаха про ту, щоб Він прийняв наш пост, наше поклоніння, наші благі справи - все те, що ми робили з особливою старанністю у цей Благословенний місяць!

Рамадан – це особливий місяць іще і тому, що Всевишній Аллах дає нам можливість відчути чудовий прояв цього Благословенного місяця - єдності мусульман з різним достатком, білих та чорних, арабів та неарабів, які смиренно стоять пліч-о-пліч перед своїм Господом у численних обрядах поклоніння.

Воістину, довгоочікуваний гість - Рамадан - уходить, але з ним не повинна уходити єдність. І це можливо лише в умовах політичної єдності у межах однієї держави на чолі з одним правителем - праведним халіфом!

Воістину, після довгого забуття, ідея встановлення Другого Халіфату за метолом пророцтва продовжує оживляти серця мільйонів мусульман, скеровуючи їх до щирої діяльності по відновленню ісламського способу життя.

Ми просимо Всевишнього Аллаха наблизити, воістину, грандіозний день - день , коли Умма присягне своєму істинному правителю — халіфу, який поширює добро и справедливість Ісламу!


Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір в Україні
1 Шавваль 1437 р.х.
6 липня 2016 р.

Головне меню