У 2016 році США скинули на Сирію та Ірак 24287 бомб

Прес-релізи
Друкарня

У 2016 році США скинули на Сирію та Ірак 24287 бомб згідно аналізу американського журналу «Defense One» за 05.01.2017, проведеному за заказом Ради по міжнародним відносинам (CFR) у США.

Це означає, що кожного дня Америка скидає на Сирію та Ірак 67 бомб. Навіть у день публікації цього аналізу сайт міністерства оборони США заявив про те, що 05.01.2017 було нанесено 15 авіаударов по території Сирії і було уражено 23 мети на додачу до 10 цілям на території Іраку.

Варварські напади США на Ірак та Сирію настільки зросли, що американські військові стратеги буди вимушені використовувати запаси авіабомб зі своїх баз в Європі та Тихоокеанському регіоні для підтримання інтенсивності бомбардувань, як про це заявила доповідь «Wall Street Journal», також видана 05.01.2017 під назвою «Boeing, Lockheed та BAE збільшують виробництво, щоб не відставати від інтенсивності використання бомб та ракет проти «ІДІЛ»».

До того ж варто додати злочини режиму Асада, які підтримуються США за допомогою чинення перешкод потрапляння до рук щирих повстанців зброї, здатної захистити сирійський народ від знищення. США доволі активно приймають участь у керівництві бойовими діями заради підсилення свого контролю над Сирією та одночасно намагаються приховати себе неприхованими та явними російськими бомбардуваннями у Сирії .

США відомі тим, що поширюють свою ненависть та агресію проти Ісламу та мусульман у Сирії та Іраку. На цьому шляху вони використали багато своїх військових баз, розкиданих по усьому світу, що коштувало Америці біля 10 млрд. доларів, згідно цифрам, наведеним міністерством оборони США. Дана сума була витрачена за 800 днів військових операцій аж до 15.10.2016, тобто, кожного дня Америка витрачала біля 12,5 млн. доларів на війну з мусульманами. Стосовно жертв війни варто сказати, що вони дуже великі. США приховують кількість жертв під брехнею про «крапкові бомбардування», а Центральне командування США (єдине бойове командування у складі озброєних сил США, яке відповідає за планування операцій та керування американськими військами у випадку військових дій у регіонах Середнього Сходу, Східної Африки та Центральної Азії) стверджує, що з початку військової операції «Непохитна рішучість» було вбито лише 188 громадянські особи.

Американська статистика про кількість жертв – це брудна брехня. Сирійська місія по правах людини оприлюднила доповідь за серпень 2016 року, у якій говориться, що лише в одній військовій операції проти м. Манбідж було вбито 199 громадянських осіб, серед яких було 52 дитини. Міжнародне агентство «Amnesty International» раніше, 26.10.2016, також оприлюднило доповідь, згідно якій у ході даної військової операції у Сирії загинуло вже біля 300 осіб .

О мусульмани! Невірні під керівництвом США розробили план по знищенню Іраку та по поширенню у ньому порочності, так само як і план по знищенню благословенної революції у Шамі. Їм подобається їх план, і вони дотримуються його під прикриттям гасла боротьби з тероризмом, крапкових авіаударів і т.д. США та їх союзники витратили величезні засоби для досягнення цієї мети, проте те, чого вони бояться, стало іще ближче, аніж раніше. Аллах ﷻ говорить у Корані:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّواْ عَن سَبِيلِ اللّهِ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а потім вони будуть переможені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).

Нашим братам та сестрам у Шамі ми говоримо наступне:

Не ідіть по шляху американського сатани та встановіть перепону перед зрадниками, які бажають утвердити у Сирії т.з. «політичне рішення», продиктоване Америкою іще на конференції «Женева-1». Це рішення просто купається у крові мусульман! Не зводіть до нуля величезні жертви, понесені вами заради того, щоб, врешті решт, Америка повернула свій контроль над Сирією.

Ми закликаємо усю Умму, щоб вона встала як єдиний організм та скинула порочних правителів, які втілюють політику Америки та Заходу, які не бажають відновлення ісламського життя в Уммі і не бажають встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Керівникам армій мусульман ми говоримо:

Ви – сини цієї благородної Умми! Ваш обов’язок – слугувати релігії Аллаха Всемогутнього та захищати Умму! Ваш обов’язок – скидати зрадників-правителів та понести прапор Халіфату за методом пророцтва! Лише так ви зможете прийти до милості Аллаха Всемогутнього, тому що Аллах Всевишній усе одно надасть перемогу Своїй релігії або з вами, або без вас.

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
13 Рабіъ ус-сані 1438 р.х.
11.01.2017

Головне меню