Привітання з приходом свята Ід аль-Фітр (Ораза Байрам) 1439 г.х.

Прес-релізи
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні поспішає привітати мусульман усього світу, України та Криму з приходом великого свята Ід аль-Фітр (Ораза Байрам).

Ми просимо Аллаха про те, щоб він прийняв наш пост, молитви таравіх, читання Корану, а також інші види поклоніння, які ми робили у цей великий місяць.

Безперечно те, що місяць Рамадан кращий із усіх місяців, адже він як праведний наставник, вчить нас терпінню, богобоязливості, щедрості, прощенню, жертвуванню та чистоті помислів.

Рамадан показує нам, що бути богобоязливим та сумлінним рабом Творця зовсім не складно. Він вчить нас тому, що садака ніяк не зменшує прожиток, а навпаки лише збільшує його. Вчить нас, що додаткове поклоніння Аллаху зовсім не обтяжливе. І як би нам хотілось, щоб ці цінні подарунки, які приносить нам Рамадан у виді цих хороших якостей, и не втрачали з уходом цього благословенного місяця!!

О, Ісламська Умма!

Прийшов час, щоб наші вчинки підтверджували наші слова. І якщо мусульманин говорить, що любить Аллаха та Його Посланця ﷺ, це повинно проявлятись на ділі у виді захисту релігії Аллаха, заклику до неї та у повноцінному її втіленні.

О краща Умма, виведена для усього людства !

Якщо ми говоримо, що любимо Рамадан як місяць Корану, а сам Коран – як божественне послання, то найбільш правильним підтвердженням цих слів повинно бути визнання того, що Коран – це звід законів для життя, а не лише молитви для заспокоєння душі.

Кращий доказ любові до Аллаху Господу Світів, Його книзі та Посланцю ﷺ – це визнання Халіфату питанням життя та смерті для усіх мусульман. Це старанність часом, майно та здоров’ям на шляху повернення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва!

Адже, безперечно, у ці святкові дні Ісламська Умма єдина у своїх думках та почуттях.

Проте, нам хотілось би нагадати, що єдність Умми повинна проявлятись не лише у питанні Ід аль-Фітр, але також воно проявляється в усіх сферах, на протязі усього року, а це, у свою чергу, не можливо без політичної єдності під головуванням одного правителя - Халіфа, в одній державі — Другому праведному Халіфаті за методом пророцтва.

Встановлення єдиного правителя для усіх мусульман є шаріатським обов’язком, виконавши який ми повернемо колишню велич нашій Ісламській Уммі.

Так давайте ж,отримавши такий чудовий заряд у цей благословенний місяць, ми з іще більшим завзяттям зануримося у роботу по відновленню ісламського образу життя!

Всевишній Аллах говорить у сурі «Аль-Анфаль»:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

"О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Його Посланцю, колін закликає вас до того,що дарує вам життя." (8:24)


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні
1 шавваль 1439р.х. / 15 червня 2018 р.

Головне меню