Ердоган націоналіст, а не ісламіст

Блог
Друкарня

Чому Ердоган націоналіст, а не ісламіст. Відповідь на це очевидна. З вояків бази НАТО Інджирлік кілька років злітають літаки, які знищують сирійський народ під приводом боротьби з ІГІШ.

Слова Ердогана "Сирійці наші брати, ми ансари, а вони мухаджири" так і залишилися словами. Ми не бачили хіджри до Туреччини з подальшим встановленням ісламського правління і входження турецької ісламської армії на територію Сирії для знищення режиму Асада.

Ми навіть не були свідками опечатування бази НАТО Інджірлік і відключення електрики. Але варто було статися спробі перевороту, який торкнувся безпеки турецької республіки, а точніше особисту безпеку Ердогана, ми бачимо як опечатана база НАТО. Хіба посягання на безпеку Ердогана не рівносильно посяганню на його сирійських братів і сестер? Це все що потрібно знати про націоналіста Ердогана.

Справи говорять більше слів. Настав час коли Уммі пора дивитися на справи, а не на слова Ердогана.

Про арешти турецькими правоохоронцями біженців з колишнього СНД

Захисники Ердогана скажуть, що це хитра тактика "великого ісламського діяча", яку не зрозуміти простолюду. Можливо, хтось скаже, що це витівки всепроникаючего "паралельної держави" Ф.Гюлена. У Туреччині зараз прийнято все звалювати на нього.

Хтось скаже "Ну, real politics вимагає жертв" та інше бла бла бла. У мусульман немає принципу "Цар хороший, бояри погані". Навпаки, посланник Аллаха (хай благословить його Аллах і вітає) сказав:

"Імам - пастух і відповідальний за свою паству". Передав аль-Бухарі (853) і Муслім (1829).

Тому вся повнота відповідальності за те, що сьогодні відбувається з мусульманами з колишнього СНД, які звернулися за допомогою до Туреччини, лежить саме на Ердогані. Не можеш бути гідним правителем мусульманської країни, май мужність подати у відставку.

На фото сім'я активіста російського політв'язня і незалежного уфімського журналіста Тагіра Мінінбаєва, який став жертвою політики зближення Ердогана з Путіним. Детальніше за посиланням.

Головне меню