Нові суперечності в американській адміністрації з приводу її політики у відношенні до Сирії

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Сайт «аль-Арабія» розповсюдив новину від 31.10.2014 про наявність суперечностей між міністерством оборони США і Білим Домом стосовно ведення справ у Сирії. Новина згадує про те, що міністр оборони США Чак Хейгел минулої суботи серйозно розкритикував політику США у Сирії в офіційному меморандумі, який він спрямував на ім’я радника президента Обами з питань національної безпеки С’юзен Райс, як про це заявив представник Пентагону газеті New York Times.

Коментар:

Це не секрет для того, хто спостерігає за тим, що відбувається, що американська адміністрація знаходиться у розгубленому стані. І цей стан добре спостерігається особливо в останній час через те, що у її агента в Сирії (Асада) немає сил протистояти подіям, які відбуваються, в умовах швидких змін і падіння морального духу його солдатів після нещодавніх битв на Голанських височинах на додаток до відсутності рішення кризи, яка насувається. Американська адміністрація хоче забезпечити для свого агента мирний план із виходу з цього положення, особливо після виникнення ісламського проекту другого праведного Халіфату за методом пророкування, його дозрівання на землі Шаму і його прийняття з боку жителів Шаму.

Ця розгубленість виникла всередині самої адміністрації через кров мусульман, що проливається в Іраку, Афганістані і Сомалі. Було почато пошук найскорішого вирішення даного питання, поки не стало занадто пізно. Адміністрація США зіштовхнулася з жахом проекту Халіфату, який назріває на обрії.

О мусульмани у Шамі, центрі землі Ісламу! Після довгих років засухи Аллах дарував нам революцію, яка відкриває і викриває, у якій люди побачили істинну сутність речей. І в результаті у них склалися здорові поняття. Не звертайте з основ вашої революції, які ви ж самі й написали чистою кров’ю ваших мучеників. Не приймайте нічого, окрім праведного Халіфату за методом пророкування, у якому Іслам буде сильний, у якому будуть сильні мусульмани, у якому буде принижено багатобожжя і багатобожників, який відсіче руки Америці та її союзникам!

الْوَارِثِينَ وَنَجْعَلَهُمُ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمْ الأَرْضِ فِي اسْتُضْعِفُوا الَّذِينَ عَلَى نَّمُنَّ أَن وَنُرِيدُ

«Ми побажали надати милість тим, хто був принижений на землі, зробити їх очільниками і спадкоємцями» (28:5).


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абу аль-Муназзір
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір Сирія

17 Мухаррам 1436 г.х.
10.11.2014 г.

Головне меню