Істину сказав той брехун, викривши лицеміра та зрадника

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Держсекретар США Джон Керрі заявив, що його країна чудово поінформована про підтримку Іраном групи аль-Хоусі у Ємені, і підкреслив відсутність прагнення Вашингтону протистояти Ірану, але в той самий час США не бажають залишати своїх союзників у регіоні. Він додав: «Ми, звичайно, не прагнемо до конфронтації, але ми не відмовимося від підтримки наших друзів та союзників і будемо допомагати тим, хто опиниться під загрозою у результаті можливих дій з боку Ірану».

Коментар:

Так, Америка та її люди знають, що у Ємені усе зовсім не так, як здається. Що це внутрішній конфлікт між двома спільнотами, які сторіччями жили пліч-о-пліч у дружбі та взаєморозумінні, поки не прийшли брехуни, лицеміри та зрадники і не змінили усе з ніг на голову.

Брехуни – це політики, які заявляють одне, а роблять інше, такі як міністр закордонних справ країни крові, замаху на недоторканість та узурпації інших країн – держсекретар США, який знає, як і кожна свідома людина, що справи у Ємені не виходять за межі планів Америки, і що ті, хто воює на «землі мудрощів» - це люди Америки та її маріонеток (Ірану та Саудівської Аравії). І кожен, хто спостерігає за подіями, розуміє, що усе це відбувається тільки для досягнення амбіцій дешевої Америки після послаблення Англії та її лакеїв у Ємені.

Лицемір – це король Саудівської Аравії, який, не встигши сісти за престол, поквапився справити враження на своїх хазяїв у Білому домі, навіть якщо це робитиметься за рахунок крові невинних мусульман! Він прагне прославитися тим, що подає себе прикладом протистояння несправедливості та помічником законності. Однак насправді він, як і його родина, не становлять з себе нічого, окрім несправедливого правителя та узурпатора влади, спільника іранського режиму - іншої американської маріонетки, заради того, щоб надати Америці наші країни на золотому блюдці. А законність, яку він оспівує – це всього лише казки Ходжі Насреддіна, тому що він не знає нічого про те, що означає законність, і про те, яким чином її володар стає законним, коли його обирають люди за згодою та доброю волею, щоб він правив ними згідно із законами Аллаха, не виходячи за їх межі в усьому, що покладено на нього. І цей володар законності не є маріонеткою, правлячи тим, до чого схильні його хазяї, розділяючи та розподіляючи так, як ті того бажають.

Зрадник же в усьому цьому, який не входить у жодні людські норми, це кожен, хто будує змови проти своєї Умми і свого народу, просуваючи інтереси головного диявола проти революції, заради якої принесли жертви і старий, і молодий. Це також кожен, хто допомагає їм і сидить склавши руки, у той час коли він здатний заявити слово істини і спроможний усунути гніт, але він не робить цього, у його силах усунути несправедливість, а він не усуває…Він може, але не робить, він – зрадник Умми і мовчазний шайтан!

Ми прохаємо Аллаха позбавити нас кожного з них у найближчому майбутньому і підготувати для цієї Умми справедливого правителя, який правитиме за Книгою Аллаха і виконуватиме Його Шаріат. Який приборкає ворогів Ісламу, звільнить святині і зупинить несправедливість, кине зрадників до в’язниці, а боягузів змусить замкнутися в собі.


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Доктор Махір Саліх, Америка
23 Джумада ас-сані 1436 х.
12.04.2015

Головне меню