Ваші конференції нічого не значать для жителів Шаму, і вони приречені на провал

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Учасники переговорів у Відні погодилися на припинення війни у Сирії і на те, щоб зустрітися знову «протягом місяця» для того, щоб зробити оцінку прогресу у справі досягнення угоди про припинення вогню і початку політичного процесу в країні, як про це йдеться у кінцевій заяві від 14.11.2015.

У заяві йдеться, що представники сімнадцяти держав, а також представники ЄС, ООН і ЛАД домовилися на своїй зустрічі про створення конкретного графіка формування перехідного уряду в Сирії, розрахованого на шість місяців, а також про проведення виборів через вісімнадцять місяців, незважаючи на триваючі розбіжності щодо майбутньої долі Башара Асада.

Коментар: Поза всякими сумнівами, революція в Шамі продовжує бути проблемою для Заходу і великою небезпекою для міжнародної системи, яка зазнає провалів донині у своїх спробах виробити рішення, за допомогою якого вона змогла б, незважаючи на внутрішні суперечності, покінчити з ісламською спрямованістю революції і зберегти демократичну систему за допомогою безпечного для Заходу переходу влади. Міжнародна система не припиняє своїх спроб зірвати цю благословенну революцію. Вона використала усіх своїх агентів, яких тільки змогла, і за допомогою них веде боротьбу з кожним, хто висловлюється проти американського політичного плану врегулювання, що нав’язується  жителям Шама, пообіцявши допомогти сирійській революції, хоча обіцянки Америки і Заходу нічого не важать. Донині тривають конференції, які за планом повинні схилити жителів Шама до переговорів, компромісів і капітуляції.

Можливо, те, що сталося на конференції у Відні, є розстановкою всіх крапок над «і», щоб прокреслити по карті шлях, ясний для всіх, незважаючи на суперечність засобів і способів. Мета Заходу стала ясною, а саме - недопущення встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва і нав'язування демократичного режиму мусульманам, які задоволені Аллахом Всевишнім як Господом і Мухаммадом ﷺ як Посланником і їх ватажком. Кошти, які вони використовують, відомі, нехай навіть і є відмінності в ролях кожної зі сторін: сирійського тирана, Ірану і його партії в Лівані, Росії, країн невіри і їхніх агентів з числа правителів мусульман. Також відомі і способи боротьби з цією революцією. У хід йдуть брудні політичні гроші, військова допомога деяким угрупованням, торгівля життями, тиск на громадськість, операції з припинення битв шляхом перемир’їв, створення агентурних мереж з особистостей, які намагаються представляти революцію Шама, і робота з об'єднання угруповань навколо західного політичного проекту. Застосовуються  найрізноманітніші способи для того, щоб підірвати стійкість жителів Шама і звести нанівець їхні жертви, щоб утримати при владі сирійського тирана, оскільки він є останнім оплотом Америки перед тріумфом жителів Шама після перемоги їхньої революції. Америка приготувала свої плани, зробила все, що могла, для безпечного переходу влади і готується акуратно змістити сирійського тирана, вислати його за межі країни і, таким чином, опустити покривало на один з найжахливіших злочинів, який тільки було скоєно проти мусульман. Але жителі Шама усвідомлюють, до чого їх приведуть всі ці західні конференції і змови, і вони не дозволять зробити марними усі їхні жертви і пролиту кров, не дозволять усе це знищити на користь невірному Заходу. Вони не візьмуть нічого, окрім того, чого їм зобов'язав Господь величі ﷻ. Вони не візьмуть нічого, окрім Праведного Халіфату, заснованого за методом пророцтва. Прапор Посланника Аллаха ﷺ буде високо майоріти в Шамі, центрі землі Ісламу, і це не складно для Аллаха!


Спеціально для Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абд аль-Ваххаб
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Вілаят Сирія
6 Сафара 1437 р.х.
18.11.2015 р.

Головне меню