Рада Безпеки ООН вимагає від усіх країн світу взяти участь у війні

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Під заголовком «Атака на Париж: Рада Безпеки закликає країни вжити всіх необхідних заходів для протистояння організації «Ісламська Держава»» сайт «ВВС» опублікував статтю 20.11.2015, в якій говориться: «Рада Безпеки ООН вимагає від всіх країн світу взяти участь у війні проти організації «Ісламська Держава»».

У своєму одноголосному рішенні Рада закликала країни-члени ООН до посиленої роботи для протистояння організації, яка взяла на себе відповідальність за паризькі кровопролитні атаки, що стали причиною загибелі більше 129 осіб, не кажучи вже про сотні поранених. Рішення, висунуте Францією, вимагає координації зусиль держав для запобігання та придушення терористичних атак. Воно сфокусовано на боротьбі проти організації «ІДІЛ» у Сирії та Іраку, закликаючи країни-учасниці до координації у цій боротьбі. Рішення визнало організацію «безпрецедентною глобальною загрозою міжнародному миру і безпеці».

Коментар: Який же схожий сьогоднішній день на вчорашній. Приблизно 25 років тому Америка стала тягти за собою всі країни світу для удару по Іраку. Справа дійшла до того, що американський президент того часу заявив: «Хто не з нами, той проти нас!». А після вибуху веж-близнюків у Нью-Йорку Америка прийняла альянс НАТО своїм засобом для удару по Афганістану, потягнувши туди коаліцію країн під своїм проводом. І сьогодні вони знову бажають потягти за собою всі країни.

Капіталістичні держави винаходять кризи, щоб потім використовувати їх для здійснення своїх цілей.

Однак справа сьогодні дещо відрізняється від того, що було колись. І ця відмінність полягає в тому, що раніше західні країни сперечалися і змагалися в колонізації країн і грабунку їх багатств, а тому влаштовували війни, мобілізовували армії і стали нападати на мусульманські країни під брехливим вигаданим приводом, вигадавши так звану «зброю масового ураження». А країни, які вони окупували, досі не перестають страждати від бідності, вбивств і руїни...

Сьогоднішнє же питання - це ухвалення рішення про майбутнє капіталізму, і це - або смерть, або життя. Вони на власні очі бачать, що держава справжнього Праведного Халіфату незабаром може встановитися, а тому приймають всі можливі кроки для його припинення ще до встановлення. Саме тому ми бачимо західні країни в сукупності з маріонетковими правителями в одноголосному рішенні боротися з другим Праведним Халіфатом. А тому вони і хочуть від усіх країн світу участі в цій війні під приводом боротьби з «ІДІЛ».

Спочатку ця війна - війна проти Аллаха і Його Посланника ﷺ, і якщо світ під проводом Америки побажає оголосити війну Аллаху і Його Посланнику ﷺ, то Аллах їх вже підстерігає:

وقد مكروا مكرهم وعند الله مكرهم وإن كان مكرهم لتزول منه الجبال 46

«Вони будували свої підступи, але їх підступи були у Аллаха. А адже підступи ці могли зрушити гори» (14:46).


Спеціально для радіо Центрального Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Салім, Палестина
11 Сафара 1437 х.
23.11.2015 р.

Головне меню