Злочинець Башар після того, як був вигнанцем, став частиною рішення сирійської проблеми

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Алі Акбар Велаяті, радник вищого керівника Ірану Алі Хаменеї, запевнив, «що його країна розглядає президента сирійського режиму як червону лінію і ніколи його не залишить без підтримки ані на військовій, ані на політичній аренах».

У неділю вранці, 06.12.2015, Велаяті на третьому телеканалі Ірану сказав, що «народ Сирії повинен сам визначити своє майбутнє, і за межами Сирії немає того, кому можна було б визначити його замість народу Сирії».

Велаяті запевнив, що «якби Іран не підтримав режим Асада, то він би звалився», і, згідно з його словами, «Іран витримає, поки інші держави не попрямують у бік цього режиму» («Сирійський інформаційний комітет»).

Коментар: Америка через своїх агентів у регіоні, зокрема - через Іран і його партію в Лівані, змогла зберегти режим свого агента Башара до цих днів, і слова Вілаеті підтверджують це. І якби не американська підтримка, надана цьому режиму за допомогою свого агента Ірану, то він би вже давно звалився. Іран за наказом Америки не кидає злочинця Башара на цьому поприщі одного, поки Америка не знайде йому відповідну заміну.

Держсекретар Америки Джон Керрі про це відкрито заявив, сказавши: «Співпраця між урядом і сирійською опозицією проти «ІДІЛ» можлива без уходу Башара», - а також подібне заявив міністр закордонних справ Франції Лоран Фабіус, що він не наполягає на уході Башара до перехідного етапу. Всі ці заяви були сказані за кілька днів до проведення конференції в Ер-Ріяді за участі 15 груп, серед яких Америка допомогою цих конференцій прагне знайти відповідну заміну злочинцеві Башару.

Після того, як злочинець Башар вустами західних політиків і їхніх агентів у регіоні був оголошений вигнанцем, зараз з'явилися розмови про можливість знаходження рішення, не усуваючи його від влади. Америка не наситилася злочинами масових знищень людей, обваленням міст на голови їхніх жителів, позбавленням притулку мільйонів сирійців, які робить її агент Башар, Іран і його партія в Лівані, навпаки, вона у змові з російським ведмедем веде війну проти народу Сирії, щоб перешкодити йому звільнитися від її агентів, боячись того, що на зміну їм прийде Іслам, про що ясно свідчать їхні вимоги з самого початку революції, що обертаються навколо цієї мети. Це - те, що штовхає Захід і його посіпак у регіоні до диявольських підступів проти революції і до підключення до неї агентів всіх мастей з числа тих, хто піднімає гасла помірного Ісламу і наполягає на різних формах світськості.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абу Кадум
27 Мухаррама 1437 х.
09.12.2015 р.

Головне меню