Саудівський режим загруз у зраді, змовах і рабстві

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Маджліс аш-Шура (Консультативна рада) Саудії ратифікував Договір співпраці в галузі розвідки між США і Саудівською Аравією. На засіданні, що відбулося 23.11.2015 р, Рада схвалила проект основного договору, який передбачає співпрацю в галузі розвідки та обміну геопросторовими даними між міністерствами оборони двох країн (www.ajel.sa).

Коментар: Жителі території Двох Святинь знають про те, що з початку двадцятого століття і з утворення королівства саудівської династії руками Абдул-Азіза аль Сауда, який виступив проти Османського Халіфату і поваливши його валіїв - сім'ю Рашидідів, аль-Сауд вручив себе в обійми Англії. Так тривало до тих пір, поки на міжнародній арені як сила не з'явилися США і пакт Квінсі про монополію Америки на розробку саудівських родовищ, підписаний на борту крейсера «Квінсі» між президентом Франкліном Рузвельтом і королем Саудії Ібн Саудом. Це призвело до наявності двох важелів, англійського та американського, що мають постійний вплив на синів Ібн Сауда і територію Двох Святинь, які змагаються між собою за політичний та економічний вплив у країні. Все це відбувається за рахунок її жителів зокрема і всіх мусульман - загалом.

На початку 2015 р помер король Абдуллах ібн Абдул Азіз, відомий своєю вірністю Англії, і правління перейшло до спадкоємного принця Сальмана ібн Абдул Азіза, а разом з ним і саудівська покірність перейшла на бік Америки. Сальман ібн Абдул-Азіз почав з реформ «на широку ногу», змінюючи державних мужів, що зберігають вірність англійцям, на проамериканських так, що це торкнулося зміщення більшості глав регіонів, міністрів і членів Маджліс аш-Шура, аж до спадкоємного принца Мукріна ібн Абдул- Азіза, який позбувся не тільки посади першого заступника прем'єр-міністра, а й «черги» на престолонаслідування. Такі зміни явно відбилися на внутрішній і зовнішній політиці країни, яка дійшла до війни проти мусульман Ємену під приводом «боротьби з хоусітами» і ганебної підтримки росіян у війні проти мусульман Шаму. Вінцем ганьби у зовнішній політиці все ж стало прикрашення у кольори прапора Франції - вбивці мусульман - на знак солідарності з нею «проти тероризму», створеного не ким іншим, як Америкою, Францією і подібними до них за допомогою інструментів, наявних у них на наших землях. Зрештою, сьогодні зрада саудівського режиму і його продажність Америці досягли свого піку, коли режим оголосив про підписання договору про співпрацю з найлютішим органом по здійсненню змов проти мусульман у світі - американською розвідкою! І це сталося зараз, коли вже жоден здатний мислити мусульманин у світі ані на секунду не має сумнівів у тому, що американська розвідка приносить мусульманам тільки лиха!

До яких пір територія Двох Святинь залишиться рабом Заходу і розмінною монетою, яка передається з рук у руки між Америкою й Англією залежно від члена династії, що прийшов до влади? І потім, хто дав цій династії одноосібне право правити країною, грабувати її і ще змагатися між собою за правління. Навіть коли вони ведуть мову про зміни у владі чи опозиції, то говорять про передачу влади виключно в колі сім'ї «від саудівської династії до саудівської династії»! Британська газета «Індепендент» 23.10.2015 р опублікувала заяву одного з саудівських принців: «Вісім синів засновника Саудівської Аравії підтримують рух, спрямований на те, щоб змістити короля – 79-річного Сальмана - зважаючи на його похилий вік і хвороби та замінити його на його 73-річного рідного брата Ахмада ібн Абдул Азіза». Тобто це означає, що правління повинно залишатися всередині цієї сім'ї і не виходити з неї, а члени династії забули або не хочуть знати, що в країні живуть й інші люди, не з саудівської родини, а територія Двох Святинь - не їхнє приватне ранчо! Вони не хочуть згадувати про те, що правління є турботою і вирішенням проблем Умми та належить їй, яка сама вибирає того, хто правитиме, а не є предметом монополії і спадщини саудівської родини!

О мусульмани території Двох Святинь! Ісламський заклик почав свій шлях з нашої землі і поніс благо всьому світу! Хіба в нас немає права відновити нашу славу і велич, повернути Халіфат за методом пророкування як систему правління, в якій головування буде належати Шаріату, а правління - Уммі! Таким чином, ми повернемо велич наших предків, наші армії виступлять, щоб врятувати наших братів в зраненої Палестині, який страждає Шамі, Бірмі, Узбекистані, Африці та інших місцях, рани нашої Умми вилікуються, віруючі  задихають у повні груди і ми здобудемо дві перемоги - в дунья й ахіра!

والله غالب على أمره ولكن أكثر الناس لا يعلمون

«Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21).


Специально для радио Центрального информационного офиса Хизб ут-Тахрир
Абдуррахман аль-Хусейни, країна Двох Святинь
13 Сафара 1437 х.
25.11.2015 г.

Головне меню