Припиніть обдурювати, фальсифікатори Ісламу!

Новини та коментарі
Друкарня

Новини: В інтерв’ю з «ВВС» Мухаммад Аллуш сказав, що він прийме секуляризм і погодиться з ним, якщо цього захоче народ.

Коментар: Вітаємо вас, ісламісти-фальсифікатори - ви прийняли метод Заходу, який сміливо виходить проти релігії Аллаха, приймаючи цивільну форму правління і керуючи життям за законами невіри. Які великі помилки Ви пропагуєте в своєму зверненні, о Аллуш? Судячи з цих заяв, Ви відноситеся до однієї з трьох категорій людей. Або Ви не знаєте реальності революції, інакше Ви б знали, що вона з самого початку і до сих пір продовжує вимагати правління за Шаріатом Аллаха, подібно до нещодавньої демонстрації в Алеппо, яка закликала до Халіфату на основі методу пророцтва.

Або Ви не знаєте свою релігію належним чином. В іншому випадку Ви б знали, що одне з правил системи правління в Ісламі говорить про те, що панування належить Шаріату, а не народу.

Або Ви у Вашому фальсифікованому ісламському напрямку стали настільки дотримуватися шляху поступок, що дійшли до того, що вже не бачите заборони правління за законами невіри. І Ви виправдовуєте все це інтересами, шкодою і тим, що необхідно зупинити кровопролиття, а також іншими аналогічними аргументами, які кожен тлумачить згідно з тим, що він бачить, згідно з його розумом і бажанням, а не відповідно до законів Шаріату.

Запевняємо Вас, о Аллуш, в тому, що Умма вже вибрала свій шлях для досягнення правління за законами її Господа, а саме - Халіфат на основі методу пророцтва, і вона не буде звертати уваги на неісламські заклики і поступки агентів, і караван вже йде. Ми повідомимо Вам те, що сказав нам Всемогутній Аллах:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть вдоволені тобою, поки ти не станеш дотримуватися їх релігії…» (02:120).

А також:

مَا يَوَدُّ الَّذِينَ كَفَرُوا مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ وَلا الْمُشْرِكِينَ أَنْ يُنَزَّلَ عَلَيْكُمْ مِنْ خَيْرٍ مِنْ رَبِّكُمْ

«Невіруючі люди Писання і багатобожники не хочуть, щоб вам посилалося благо від вашого Господа ...» (02: 105).

Знайте і пам'ятайте, що кров шахідів, честь мусульманських жінок, всі загиблі безвинно, стогони дітей і людей похилого віку - всі вони проклинають тих, хто йде на компроміси і переговори, хто домовляється за спиною їх пролитої крові і відданих життів. Вони заплатили високу ціну в своєму протистоянні світському, безбожному режиму секуляризму не для того, що знову повернутися до нього.

І служителі Чорного будинку, які підтримують тирана Шама, підключаючи Іран і його партію, Росію та інших, проводять криваві конференції в Женеві, в Ер-Ріяді, у Відні і в Нью-Йорку, дізнаються, що вони вже давно розкриті і відомі для нашої революції. Адже мусульмани вже виходили на одному з мітингів з гаслом: «Америка, хіба твоя ненависть ще не наситилася нашою кров'ю?». Народ Шама випередив вас, о фальсифікатори Ісламу.

А щодо того, чого бояться Захід і Схід, - це неодмінно справдиться. Аллах і Його Посланник ﷺ обіцяють Халіфат на основі методу пророцтва. І ось вже настав час цієї обіцянки, і тоді дізнаються ті, які чинять несправедливо, куди вони повернуться і що з ними буде.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Амір Салім - Абу Убайда

4 джумада аль-уля 1437
13.02.2016

Головне меню