«О Аллах! Знімай облогу c народу Шама, як зняв Ти облогу язичників проти сподвижників у Медині!»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Представник Держдепартаменту США Марк Тонер назвав помилковими деякі інтерпретації заяви держсекретаря США Джона Керрі на слуханнях в Конгресі, де останній передрік «повне руйнування Сирії» в разі провалу перемир'я.

Як повідомляє газета «Аш-Шарк аль-Аусат», на щоденному брифінгу 02.03.2016 Тонер сказав: «Є неправильне тлумачення заяви держсекретаря США перед Конгресом, коли він попередив про розвал Сирії в якості гіршого сценарію. Але є той факт, що і Сполучені Штати, і Росія і група підтримки Сирії згодні в необхідності зберегти Сирію єдиною і світською як основу для вирішення сирійського конфлікту».

Коментар: Нехай Аллах розіб'є твої мрії про «світськість» Шама і позбавить тебе розуму через гуркіт барабанів і гучних радощів Ісламської Умми від Марокко до кордонів Китаю і Росії напередодні райдужної зустрічі зі своєю Державою Халіфат за методом пророкування, яка покладе край твоїй могутності і сваволі, що чиняться твоїми союзниками-хрестопоклонцями!

США, колись здатні визначати дату конференцій в Осло рівно за рік наперед і запрошувати туди єврейське утворення і мусульманських правителів-агентів, сьогодні, завдяки Аллаху, а потім - завдяки пробудженню Ісламської Умми і усвідомленню серед щирих чоловіків в Сирії, стали нездатними не лише встановити дату проведення ані для «Женеви-1», «Женеви-2» або «Женеви-3», але виявилися безсилими навіть визначити порядок денний для цих конференцій за тиждень до їх проведення!

Це - початок оглушливого падіння імперії гніту, тиранії та злочинів проти людства!

Всі рішення по Сирії, на які покладалася Америка і її союзники-держави зла, і навіть угода щодо припинення вогню, спрямована на ізоляцію від сирійського народу щирих сирійських борців за встановлення Халіфату, зазнали фіаско. Навпаки, наш народ в Сирії ще міцніше вхопився за справу із ісламської революції настільки, що кількість фактів порушень перемир'я досягла двохсот на тиждень.

Жахливі порушення своїх власних уявних міжнародних законів, військові злочини і злочини проти людства з боку держав світової осі зла, очолюваних Америкою, всього лише збільшили стійкість сирійського народу і підняли статистику кровопролитних битв, про яких спецслужби повідомляють своїм властям, приводячи їх у жах перед мусульманами. Новітня історія увічнила той факт, що найпотужніші світові сили виявилися безсилими перед жменькою мусульманських революціонерів, які вже більше п'яти років виявляють незрівнянну стійкість і не відрікаються від своєї благородної мети - встановлення держави Халіфат за методом пророкування, незважаючи на жахливі вбивства, вигнання, голод, змови, зради і інтриги проти них.

Подібно до того, як американці зі своїми союзниками упираються «в необхідності зберегти Сирію єдиною і світською як основу для вирішення сирійського конфлікту», так само і революціонери в Сирії з самого початку благородної революції, без відхилення, переслідують одну мету - повалення світського правління і відновлення ісламського способу життя шляхом встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Мусульманам з усіх куточків земної кулі належить звернутися до Аллаха з благаннями за щирих сирійських моджахедів в надії, що Аллах зніме з них блокаду, як зняв Він її з племені Абу Таліба і обрадував їх державою в Медині.

سَيُهْزَمُ الْجَمْعُ وَيُوَلُّونَ الدُّبُرَ * بَلِ السَّاعَةُ مَوْعِدُهُمْ وَالسَّاعَةُ أَدْهَى وَأَمَرُّ

«Ця група буде розбита, і вони повернуться назад! Час є призначеним для них терміном, і годину цей - найтяжчий, найгіркіший»(54:45,46).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Імадуддін Хадук
Туніс
29 Джумада аль-уля 1437 х.
09.03.2016 р.

Головне меню