Ердоган продовжує зраджувати мусульман

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Aljazeera.net повідомляє новину, приведену на їх сайті: «Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган у середу заявив, що сподівається на те, що Вірменія відреагує на старання Азербайджану, спрямовані на припинення поточного конфлікту у районі Нагірного Карабаха».

Коментар: Минуло більше п’яти років з початку благословенної революції Шаму, але від Ердогану народ Шаму не почув нічого, окрім хибних обіцянок про те, що він допоможе їм і захистить їх. І вони побачили від нього тільки те, що він залишив їх без допомоги. Більше того, Ердоган почав потайки входити у змову з ворогами сирійського народу проти них, погоджуючись з прийняттям у себе агентурної світської опозиції і беручи учать з ними у змові проти революції Шаму, а також надавши військову базу Інджирлік для американських літаків, щоб вони здійснювали удари по щирих революціонерах, хибно виправдовуючи це тим, що удари будуть здійснюватися по «ІДІЛ». Ердоган зачинив свої кордони для біженців, які втікають від ракетних ударів та бочкових бомб злочинця Башара і від нальотів російської авіації, а також він погодився на повернення сирійських біженців з Європи за мізерну купку доларів і за обіцянки розглянути питання приєднання Туреччини до Європейського Союзу.

І ось тепер Ердоган залишає без підтримки мусульман Азербайджана, яких пов’язує з мусульманами Туреччини мовний та тісний етнічний зв’язок, і замість того, щоб підняти свої війська для допомоги мусульманам Азербайджана, які є йому братами по крові (етнічно) і в релігії, або ж, принаймні замість того, щоб пригорозити Вірменії застосуванням сили, якщо вона не припинить свою агресію проти Азербайджана, він, як немічний старий, сподівається на те, що Вірменія відреагує на старання Азербайджана, спрямовані на припинення поточного конфлікту в районі Нагірного Карабаха! І якщо б він був би щирим хоча б у своїх словах про те, що «він сподівається», то він би приготував усе необхідне для втілення своїх надій. І так само, якщо б він був правдивий у своєму бажанні припинити несправедливість і пригноблення народу Шаму, то приготував би для цього усе необхідне, а не почав би входити у змови проти нього.

Чи зрозуміють обдурені Ердоганом те, що він у своїй зраді нічим не відрізняється від решти мусульманських правителів, і всі вони, без виключення, є маріонетками Заходу?!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абд уль-Малік
2 Раджаб 1437
9.04.2016

Головне меню