Америка – фараон цього часу, але Халіфат за методом пророкування втопить його

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Американський дипломат заявив у неділю, що держсекретар США Джон Керрі не буде висловлювати свої вибачення від імені Сполучених Штатів з приводу атомної бомби, скинутої на японське місто Хіросіму під час Другої світової війни в 1945 році. У понеділок запланований візит Керрі в Меморіальний музей миру в Хіросімі під час його участі на зустрічі міністрів закордонних справ країн «Великої сімки» (G7) в цьому місті, куди він прибув у суботу. Високопоставлений чиновник в держдепартаменті США заявив у відповідь на запитання журналістів: «Якщо ви запитаєте мене, чи прибув держсекретар до Хіросіми, щоб висловити свої вибачення, то відповідь - категоричне ні».

Він додав: «Якщо ви запитаєте мене: а що, якщо держсекретар, а також всі американці і японці сповнені смутку через трагедію, яку відчували багато з наших братів-співгромадян, то відповідь - так», - повідомляє інформаційне агентство «AFP» (http://www.afp.com/).

Коментар: Ми знаємо, що вибух в Хіросімі під час Другої світової війни, в результаті якого загинули 140 тисяч осіб, змінив баланс сил на той момент. Тоді Америка з'явилася на міжнародній арені як перша країна, яка використала атомну бомбу проти людей, але США і до цього дня не дали вибачень за цю бомбу.

А через три дні після Хіросіми Штати скинули іншу атомну бомбу на Нагасакі, в результаті чого загинуло 74 тисячі чоловік, а це означає загибель понад 214 тисяч осіб протягом чотирьох днів, - але хоч би волосок людяності сіпнувся в США!

Відомо, що Сполучені Штати провели минулого тижня «Ядерний саміт», який довів, що Америка є першим і останнім, хто приймає рішення про ядерну енергетику в світі, і що саме вона керує і контролює її так, як забажає.

Дивно положення цих людей - те, як вони опинилися першими, хто почав виробляти це руйнівну зброю, а потім вони ж поставили себе її охоронцями (опікунами)?! І найдивніше - це зухвалість і нахабство їх політиків, які думають, що їх дії, наслідки від яких до сих пір роблять вплив на японців, згладжуються словом розради!

Америка сьогодні, як і сімдесят років тому, - це та ж країна, що була і 200 років тому, і вся її історія сповнена злочинів з моменту її створення. Це - від мільйонів індіанців, які були винищені заради того, щоб захопити їх майно і землю, і аж до воєн, які Америка розв'язала, назвавши їх громадянськими війнами, які були більш серйозними, ніж той геноцид. Вона не зупинилася на цьому, а, навпаки, перейшла на іншу смертельну війну проти слабких у В'єтнамі, де вона вбила сотні тисяч в'єтнамців тільки заради реалізації політики розширення та боротьби за політичну владу між капіталістичною і комуністичною ідеологіями. Але справа не зупинилася на цьому; Америка перейшла до нових воєн в нових місцях, і не останньою є сфабрикована війна, яка забрала життя наших слабких людей в Афганістані і Іраку - мільйони загиблих від американської зброї. І зовсім нещодавня її війна руками Росії в Сирії, а також її підтримка Башара в його злочинах проти людяності.

А тому зовсім не дивно після всіх цих та інших злочинів, щоб великий політик в Білому Домі загордився і говорив, що не збирається нікому висловлювати свої вибачення за жодний злочин, як би він не називався: проти людяності, ідеології або раси. «Ми - фараони цього часу - показуємо вам те, що бачимо, і даємо вам почути те, що нам подобається!».

А чому ні? Адже це саме Америка - або тероризм і його винахідник - здійснила всі види злочинів проти людяності, не залишаючи нічого, від чого б не покривалося тіло мурашками, і навіть перейшла в цьому все межі!

Це - серйозна справа і далеко не жарт, і це абсолютно не вимагає переосмислення; і як став останній потонув фараон повчанням для людства, так само і Америка повинна стати уроком для всіх, хто буде після неї. І щоб вона несла відповідальність за всі свої вчинки з самого початку, а не тільки молитвами без дій або словами без дій. Необхідно, щоб привид постав перед нею, повернув її в її нормальні розміри і опустив її до ступеня фараона, коли той загордився і проявив свою тиранію. Цією силою і примарою є Праведний Халіфат за методом пророкування, якого вона боїться, а ми докладаємо зусилля для його встановлення. Саме за допомогою Халіфату ми повернемо всі справи в природний, нормальний стан. І ми просимо Аллаха, щоб це було в найближчому майбутньому!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Махер Саліх, Америка
6 Раджаб 1437
13.04.2016

Головне меню