Повстання з ножами в Палестині підтвердило факти і розвіяло ілюзії

Новини та коментарі
Друкарня

У Палестині інтифада з ножами в руках триває, незважаючи на всі спроби придушити її.

Ступінь шахідів занадто велика, щоб її можна було рахувати тільки цифрами, вони набагато благородніше того, щоб їх сприймали більшою чи меншою кількістю. Шахіди висловлюють реальність акиди, що є найбільшою річчю в світі, а також вони висловлюють реальність тієї проблеми, яка є проблемою всієї Умми.

Неправильно говорити, що початок цієї революції ножів лежить у жовтні 2015 року, що це - всього лише зворотна реакція на спалений будинок сім'ї ад-Давабіша 31.07.2015, або відповідна реакція на вбивство перед цим немовляти Мухаммада Абу Худайра, або навіть реакція на напад єврейських поселенців на аль-Аксу в той же час. Так не можна сказати, тому що навіть якщо ці злочини і мали прямий вплив на подальші події, то все ж основним і первинним злочином залишається окупація Палестини євреями, руйнування палестинських будинків і вигнання палестинського народу. І наслідки всього цього є тими факторами, які турбують серця народу Палестини і роблять їх джихад і опір вогнем, який ніколи не згасне.

Ці серця будуть продовжувати кипіти до тих пір, поки основа злочину існує, а саме - поки існує окупація Палестини, нехай навіть п'яді її землі. І цей злочин буде відображатися джихадом, шахідами і терпінням, поки Всевишній Аллах не дасть перемогу, і тільки тоді зникне окупація.

Реальність цієї революції ножів дала ляпаса тим, хто помиляється і зрадникам.

Ті, хто помиляється - це євреї, їх держава і їх союзники: хрестоносці, капіталісти і невірні Заходу, які подумали, що вони здатні узурпувати Палестину, забравши її у її народу і Умми, і змусити Умму прийняти цю бридку державу, встановлену в Палестині силою зброї і планами підступних змов і віроломного зрадництва.

А зрадники - це ті, хто думали, що вони здатні здійснити ілюзії заблукалих за допомогою зради, поступок і змов проти Палестини, її народу і навіть всієї Умми.

Однак реальність, яку підтвердила ця інтифада, - це те, що проблема Палестини була і буде залишатися найбільшою проблемою мусульман, яка набагато більше ілюзій, грошей, хитрощів, підступності, впливів, агентів і інструментів, що заблукали. Вона набагато більше цих великих зрадників, які залишаються приниженими, оскільки питання Палестини є одним з найважливіших питань, пов'язаних з ісламською акидою і Уммою та виходять з неї.

Повстання ножів підтверджує, що зусилля, витрачені невірними і їх посібниками для розграбування Палестини, були марні, що новий палестинець, про який Кіт Дейтон (генерал-лейтенант армії США, колишній координатор США з питань безпеки між «Ізраїлем» і владою Палестинської автономії в Єрусалимі , займався військовою підготовкою сил національної безпеки Палестинської автономії) думає по своїй наївності, що він зміг виховати його в необхідному йому дусі, насправді не був вихований ним. Але, насправді, Дейтон, держава євреїв і хрестоносці Заходу змогли виховати лише жменьку лідерів зрадників, і ця жменька продала Дейтону ілюзії про те, що вони представляють народ Палестини.

Спроби применшити і приховати результати і резонанс революції ножів, а також засудження героїв і шахідів адміністрацією Махмуда Аббаса і його слугами - все це підтверджує, що ножова інтифада вдарила по єврейській державі, як і вразила вона купку зрадників і агентів. І далі ця інтифада матиме ще більші наслідки в усьому регіоні.

Народ Палестини розуміє, що в нинішній ситуації він не бачить військового потенціалу для вирішення цього конфлікту з євреями, але він розуміє, що дні чергуються і що ситуація зміниться, безумовно, на користь Ісламської Умми. Він також розуміє, що палестинці подібні до наконечника спису проти єврейської держави. Всевишній Аллах обрав для них цю роль і удостоїв їх честю бути шилом в очах ворога, щоб полум'я джихаду і боротьби продовжувало горіти і щоб єврейська держава не знайшла стабільності в нашій країні.

Народ Палестини знає, що він заплатить високу ціну, однак те, що його чекає, набагато більше - це перемога від Аллаха і звільнення найближчим часом. У своїх молитвах мусульмани будуть звертатися за них до самого Судного дня, а також жителі Палестини залишаться в історії з цими гідними позиціями, але достаток Аллаха - найбільше цього.
 
Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ісмаїл Вахвах (Абу Анас)
2 Раджаб 1437
9.04.2016

Головне меню