Єгипет та Саудівська Аравія є стовпом невдач Умми та віссю змов проти неї

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У неділю 10 квітня 2016 року на інтернет-сайті університету було опубліковано заяву шейха аль-Азхара про те, що візит короля Сальмана є підтримкою аль-Азхара і підтримкою ідеї центризму («середнього шляху»). Він також заявив групі журналістів єгипетського телебачення про те, що цей візит дозволить усвідомити чиновникам в Єгипті і Саудівській Аравії те, що настав час об'єднання рядів і співпраці, щоб ми разом змогли відбити атаки і плани, спрямовані на зрив безпеки і стабільності арабської та Ісламської Умми.

Він підкреслив, що цей історичний візит Сальмана в Єгипет стався в критичний момент історії арабського народу, коли вся Умма розраховує на Єгипет і Саудівську Аравію, покладаючи на ці держави великі надії і вважаючи ці держави стовпом і віссю арабських народів.

Коментар: Земля двох святинь - це земля одкровень, це кибла мусульман і земля найбільших святинь. Також це та земля, по якій ступала нога благородного Пророка ﷺ і його сподвижників, хай буде задоволений ними Аллах. Ці благословенні землі з кожного боку оточені історіями слави, гордості і гідності, ці землі политі кров'ю шахідів з числа сподвижників Посланника Аллаха ﷺ. Єгипет - це щит і фортеця Умми, це багатства Умми. Єгипет - це історія Амра ібн аль-Ааса, Салахудіна і Кутуза.

Країна двох святинь є Киблою Умми і найбільшою святинею, і разом з Єгиптом ці країни були захистом і силою Ісламської Умми. Там існувала просвіта та осягнення Ісламу, там була армія, яка охороняла Умму і захищала її від ворога. Так, такими були ці країни, коли землі мусульман були однією державою, керовані одним правителем мусульман - халіфом. А коли Умма залишилася без халіфа, на землях двох святинь перестали існувати культура і осягнення Ісламу, які рухають Уммою, більш того, ці землі почали називатися державою сім'ї Сауд - агентів Америки і Британії. Ці агенти стали плести змову проти революцій Умми, забороняючи їй працювати для встановлення Халіфату на основі методу пророцтва. А Єгипет перестав бути щитом Умми. Навпаки, він став подібний до меча, що зависнув над шиями синів Умми, які повстали проти цього режиму. І цей меч став помічником кожного несправедливого гордовитого вбивці. Таким чином, ці країни стали, як сказав шейх аль-Азхара, стовпами і опорою Умми, тільки ось ці опори є опорами розчарувань і змов. Ці країни стали захистом змовників, а не захистом Умми і не стовпом її шатра, який дає їй тінь і захищає її.

Так, о шейх аль-Азхара, Умма потребує об'єднання, яке відновить її реальну стабільність в тіні законів, які прийшли одкровенням від Господа світів, які усунуть штучні межі і повернуть землі Ісламу і одну державу Халіфат, засновану на методі пророцтва, яка буде правити Ісламом всередині країни і понесе Іслам закликом до всього світу шляхом заклику і джихаду! І тільки ця держава поверне мусульман до слави і гідності, захистить їх кров і честь, яку проливають і принижують правителі-зрадники, служачи Заходу пролиттям крові революціонерів, які потребують звільнення від підпорядкування Заходу.

О народ Єгипту! Такі ваші правителі і таке їх оточення - оточення зла, - які не втомлюються виправдовуватися від їх лицемірства і злочинів, не втомлюються приховувати рішень ваших проблем і уникати їх. Ці агенти описують кожну спробу для повернення вашого Халіфату як удар по стабільності країни. Стабільність виходить від справедливості, справедливість виходить від втілення Ісламу, а Іслам втілюється тільки в державі Халіфат, побудованій за методом пророцтва. Ці маріонеткові правителі не володіють ніяким рішенням, всі рішення диктуються їм їх господарями в Білому Домі, який є їх киблою. А що стосується вас, о мусульмани, то ви взяли своєю Киблою Священний Будинок Аллаха. Ваше рішення і ваша стабільність виходить з посланих одкровень Аллахом Його Посланника ﷺ. Ви повинні втілювати Іслам в повній мірі шляхом Халіфату, встановленого за методом пророцтва, і це - ваша релігія перед Аллахом, яку Він завершив і благословив для вас:

الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإسْلامَ دِينًا

«Сьогодні Я заради вас удосконалив вашу релігію, довів до кінця Мою милість до вас і схвалив для вас як релігії Іслам» (5:03).

І це - не нова центристська релігія, про яку вам розповідає Америка, її прихильники і старійшини. А тому відкиньте їх з їх закликом до того, що призводить до покірності Заходу і до його вдоволення! Не слухайте їх і дивіться уважно на те, до чого вони закликають вас, і на те, де вони беруть свою релігію. Ваша релігія - це релігія слави і сили, яка не дозволяє вам підкорятися і схилятися ні перед ким, крім Всевишнього Аллаха. Слухайте ваших братів з Хізб ут-Тахрір, які ніколи не обманювали і не обдурять вас! Вони завжди прагнули до розвитку Умми, прагнули до здійснення великої мети, якою є єдність Умми, а також до здійснення стабільності шляхом встановлення Халіфату на основі методу пророцтва. Так будьте ж разом з ними, адже вони - ватажки цієї Умми, які не підведуть вас! І тільки вони можуть об'єднати Умму, відновити стабільність і видалити ці уявні кордони, встановивши Халіфат, який покінчить з гегемонією Заходу. Тільки вони повернуть Уммі її розграбовані ресурси і багатства, і тільки тоді буде справедливість, яку ви шукаєте, на яку сподіваєтеся і чекаєте, заради якої ви робите революцію. Знайте, що немає справедливості без законів Ісламу і не буде втілення Ісламу без Халіфату, встановленого за методом пророцтва. І тільки тоді Єгипет і вся Умма знайдуть стабільність і матимуть своє рішення.

Хізб ут-Тахрір - серед вас, він закликає вас, так дайте ж йому і будьте йому помічниками, можливо, Всевишній Аллах дасть нам перемогу за допомогою вас, і тоді ви будете носіями блага для світів. Знайте, що Аллах завершить Свою справу, встановить Свою релігію, з вами або без вас. Держава Ісламу неодмінно повернеться, адже це - обіцянка Аллаха і Його Посланника ﷺ, тому покваптеся, щоб встигнути підняти його прапор і встановити його першими. Станьте тими, хто досяг успіху, переміг і заробив благо у цьому світі в майбутньому житті.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُونَ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах опиняється між людиною та її серцем (може перешкодити людині досягти того, що їй завгодно) і що ви будете зібрані до Нього»(8:24).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Абдуллах Абд ар-Рахман
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір/Вілаят Єгипет
11 Раджаб 1437
18.04.2016

Головне меню