Лише Халіфат втілить Іслам як милість для світів

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Юсуф Калла, віце-президент Республіки Індонезія, на тринадцятому саміті «Організації ісламського співробітництва» в Стамбулі висловив свою печаль з приводу роз’єднаності в ісламському світі, конфліктів, злиднів і гуманітарних лих, зазначивши: «Кулі і бомби були запущені в невинних мусульман в країнах ОІК («Організація Ісламська конференція» - колишня назва ОІВ), таких як Афганістан, Ірак, Сирія і Ємен».

Він додав, що «в історії не було такого, щоб одна держава піддавалася нападу з боку декількох країн і щоб в цій атаці брали участь країни ОВК...І кожна спроба екстремізму і тероризму з боку організацій, таких як« Аль-Каїда» і «ІДІЛ», є лише результатом провальної ролі держави... Чому ж стався цей провал? Він стався через внутрішню роз'єднаність і зовнішній вплив з боку великих держав». На завершення пан Юсуф Калла закликав країни ОІВ взятися за дії по досягненню дійсного співробітництва між країнами-членами і по втіленню суті того, що Іслам - це милість для світів, щоб Іслам сприяв миру, розвитку та справедливості, - https: // www .detik.com / від 16.04.2016.

Коментар: Так, країни мусульманського світу, засновані на націоналізмі і патріотизмі, з вражаючим тріском зазнали невдачі в кожному аспекті життя. Економічно вони потонули в боргах і бідності при тому, що володіють величезним переліком природних ресурсів, а також більш ніж 2/3 світових запасів нафти, в той час як їх країни-кредитори мають дуже малий запасом нафти. Політично в цих країнах панує корупція і несправедливість в результаті втілення демократичної системи, яка не має нічого спільного ані з релігією цих народів, ані з їх історією, будучи системою, нав'язаною їм з боку західних країн. У військовій сфері вони піддалися втіленню змісту договорів з ворожими їм державами зі знищення своєї зброї, вважаючи це приводом для гордості!

Але як ці правителі можуть усвідомити, що їх провал стався через внутрішню роз'єднаність, зовнішній вплив з боку великих держав і підпорядкованість їм режимів мусульманських країн, руху в їх фарватері і збереження їх інтересів, або навіть гонку в реалізації їх планів?!

Вони захопили мусульманські землі, розграбували їх багатства, зазіхають на їх честь, проливають їх кров, але при всьому цьому балаканина і звернення правителів мусульман залишаються абсолютно порожніми, повторюючись від саміту до саміту, щоб приховати всю гидоту їх злочинів.

Нехай ніхто не думає, що Індонезію не торкнулася ця біда, що вона може зіграти важливу роль у відродженні ісламського світу і в позбавленні його від ярма колоніальних держав... Навпаки, справа в ній все набагато гірша, тому що Америка досягла успіху в підпорядкуванні правителів Індонезії ще з часів Сухарто (президент Індонезії в 1968-1998 роках) і навіть з кінця епохи правління Сукарно (президент Індонезії в 1945-1967 роках). Індонезія знаходиться в руках американських політиків. Так, коли Америка вдалася до приводу «ліквідації тероризму» з метою боротьби з Ісламом і недопущення мусульман до встановлення Ісламського Халіфату, який є їх єдиною політичною структурою, правителі Індонезії зіграли найважливішу роль у висвітленні «помірного ісламу», що просувається під гаслом «Іслам - милість для світів». Це - саме те, про що говорив пан Юсуф Калла в своїй промові, також говорячи про боротьбу з так званим «тероризмом»...

На шляху «боротьби з тероризмом» було пролито багато невинної крові. Також в Індонезії були спроби ввести кримінальну відповідальність за ісламські ідеї джихаду і Халіфату, коли міністр-координатор з політичних, правових питань і питань безпеки Індонезії Лухут Бенсар Панджаітан (Luhut Binsar Panjaitan) сказав, що державі необхідно підтримувати безпеку і економіку країни та запобігти проникненню в Індонезію ідеї Халіфату, щоб в країні не відбулося того, що відбувається на Близькому Сході у вигляді «релігійних» конфліктів, що порушило стабільність світової економіки. І тому Лухут сподівається на те, що Палата представників прискорить внесення поправки в Закон про боротьбу з тероризмом, - http://www.tempo-radio.com/ від 05.04.2016.

Таким чином, цей біч вразив всю Ісламську Умму. І все, що говорять мусульманські правителі, йдеться тільки за наказом їхнього пана. Більш того, ці слова не тільки порожні, вони ще й сумні і небезпечні: сумні, тому що озвучують те, що спіткало Умму, і небезпечні, тому що вводять в оману. Настав час зрозуміти Ісламській Уммі, особливо після всіх цих трагедій, що її благополуччя полягає в тому, з чим бореться її ворог. А як ще Умма може підтвердити, що Іслам - це милість для світів, які не втілюючи Ісламський Шаріат? І найсумніше, що від Умми хочуть приховати те, що Халіфат за методом пророкування - це її єдина політична структура і єдиний метод втілення Ісламського Шаріату, який був зазначений Посланником Аллаха ﷺ. І цей метод є частиною того послання, з яким прийшов Посланник Аллаха ﷺ.

Всевишній Аллах сказав:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ

«Ми відправили тебе лише у якості милості до світів» (21:107).

Таким чином, його ﷺ послання за своєю суттю є милістю для світів. Однак користь від цієї милості може придбати тільки той, хто відгукнувся на неї. Той же, хто відкидає її, втрачає можливість принести собі користь. І скільки ісламських законів не втілено в життя через відсутність Ісламського Халіфату в Уммі?! Отже, мусульмани втрачають милість Ісламу перш за інших, залишаючись піною, що уноситься потоком невіри, втративши можливість приймати рішення, будучи роздробленими і обдуреними.

Ми просимо Аллаха прикрасити наші погляди спогляданням Праведного Халіфату за методом пророцтва, бути в затінку його справедливості і поширювати під його прапором милість Ісламу всьому світу...Амінь!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ади Судйяна
12 Раджаб 1437
19.04.2016

Головне меню