Виконавчий відділ ООП підтримує прагнення Махмуда Аббаса скасувати саме поняття ООП та утвердити єврейське утворення на більшій частині Палестини

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Виконавчий відділ ООП провів нараду у штаб-квартирі Президії у Рамаллі під головуванням президента Палестини Махмуда Аббаса.

Члени Президії вислухали презентацію з приводу поличної ситуації та подій у країні та обговорили промову президента, сказану ним на 72-й сесії генеральної Асамблеї ООН, а також його заклик до міжнародної спільноти понести політичну, юридичну та моральну відповідальність та припинити себе поводити з «Ізраїлем» як з винятковою державою , до якої незастосовні міжнародні закони та резолюції, а навпаки, підштовхнути його до відповідальності та виконанню міжнародних законів.

Під час свого виступу перед Генеральною Асамблеєю ООН Махмуд Аббас пригрозив розпустити Палестинську адміністрацію, сказавши: «Усе, що ми вимагаємо — це, щоб «Ізраїль» визнав себе окупаційною державою, як несе повну відповідальність за цю окупацію, за усе, що із цього виходить. Ми (Палестинська адміністрація) не можемо більше бути владою, яка не має самої влади, як і не може тривати окупація без відповідальності за неї. Ми наближаємось до миті розв’язки». Махмуд Аббас заявив у своїй промові, що «Рада Безпеки, вищий авторитет у світі, вже видавала десятки резолюцій, які містять незаконні рішення, і ми не знаємо, що з ними робити! Ми ніколи не опустимося до тероризму та насильства».

Коментар:

Згідно новині, опублікований агентством «Маан», виконавчий відділ ООП під час зустрічі виразив підтримку заяві Махмуда Аббаса, усьому, що він сказав перед ООН. Виконавчий відділ підтвердив правильність його слів і тим самим підтвердив злочини ООП у відношенні Палестини, зроблені за допомогою підписання зрадницьких угод з єврейським окупаційним утворенням , у т.ч. — угод, підписаних в Осло, Хевроні, Уей-Рівері та інших.

Махмуд Аббас підкреслив у своїй промові думку про визнання окупаційної держави, заснованої у 1948 р. та такої, що увібрала у себе більшу частину Палестини, і підтвердив, що угоди, підписані з єврейським утворенням , не звільняють і п’яді землі , захопленої до 1967р., а це означає, що у Палестинської адміністрації залишається усього 23% палестинської землі. Окрім того, сам він упевняє , що у його адміністрації по факту нема ані панування, ані влади на землі, що його адміністрація позбавила свою ж територію безпеки, фінансової та політичної незалежності, медицини та навчання. Усе це перейшло під протекторат окупанта, який увійшов в історію як окупант, що захопив землю за безцінь!

Незважаючи на це, Махмуд Аббас наполягає на передачі питання про Палестину у руки ООН та крупних держав, які допомагають її окупації , примовляючи: «Ми не знаємо, що з ними робити! Ми ніколи не опустимось до тероризму та насильства!». Такими словами він відкидає саму ідею вдатися до допомоги армій мусульман у звільненні Палестини, а будь-яку спробу опору окупанту з боку палестинців та інших розцінює як насильство та терор! Це означає, що він зовсім втратив ідею звільнення Палестини та намагається вирвати її із розумів палестинців та тих мусульман, які живуть навколо них, заспокоюючи євреїв у тому, що подібні думки вивітрюються із розумів до такого ступеню , що Махмуд Аббас навіть не загрожує їм самою думкою про можливість війни та опору заради звільнення Палестини або створення пораженської держави , яку від нього вимагають Навпаки, він загрожує їм відмовою від влади та поверненням усієї повноти відповідальності за безпеку ,економіку та інше у руки окупанта!!!

Проблема Палестини дуже проста: це окупована земля, захоплена злочинцем , і вона потребує звільнення. Звільнять її не переговори, не ООН і не крупні держави, які створили це сіоністське утворення та допомагають йому грошима, зброєю та міжнародними резолюціями , не говорячи вже про те, що ці держави вбивають мусульман в усіх куточках землі...

Палестина звільниться чоловіками, які люблять мученицьку смерть на шляху Аллаха так само , як євреї люблять життя. Палестина звільниться арміями Умми, повними таких чоловіків, які мають зброю та здатні змести з обличчя землі це сіоністське утворення за лічені дні, якщо не години, будь у них до цього політична воля та хороша підготовка. Проте, у свою чергу, у правителів мусульман нема політичної волі на цю справу, а тому армії повинні скинути правителів з їх тронів та встановити одного правителя, справедливого та сильного, якому вони присягнуть на тому, що він стане правити по Ісламу у Праведному Халіфаті за методом пророцтва, після чого армії вирушать на звільнення Палестини, і віруючі зрадіють перемозі від Аллаха.

وَيَقُولُونَمَتَىٰهَـٰذَاالْفَتْحُإِنكُنتُمْصَادِقِينَ﴿٢٨﴾قُلْيَوْمَالْفَتْحِلَايَنفَعُالَّذِينَكَفَرُواإِيمَانُهُمْوَلَاهُمْيُنظَرُونَ﴿٢٩﴾فَأَعْرِضْعَنْهُمْوَانتَظِرْإِنَّهُممُّنتَظِرُونَ

«Вони говорять: «Коли ж звершиться цей суд, якщо ви говорите правду?». Скажи: «У День суду невіруючим не принесе користі їх віра, і вони не отримають відстрочки». Відвернись від них та зачекай, адже вони теж чекають» (32:28–30).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Ахмад Хатіб
Член інформаційного офісу Хізбут-Тахрір у Палестині
6 Мухаррама 1439 р.х.
26.09.2017 р.

Головне меню