О народ Сирії прокинься, доки не стало занадто пізно

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: У п’ятницю 13.10.2017 політичний комітет Національної коаліції у Сирії провів розширену нараду у м. Газіантеп спільно з Тимчасовим урядом Сирії та новоутвореним Генеральним штабом ССА. На порядку денному стояло питання про створення єдиної національної армії на звільнених територіях.

Нарада проходила під головуванням голови Національної коаліції Ріада Сейфа та голови Тимчасового уряду Сирії Джавада Абу Хатаба. На зустрічі обговорювались останні дії Тимчасового уряду на території Сирії та формування єдиної національної армії.

Коментар:

Поруч з доробкою Туреччиною останніх моментів у «військовій папці» сирійської революції, відбувається підготовка Національної коаліції та тимчасового уряду у Сирії для створення підходящих умов, які дозволять їм увійти у звільнені райони, щоб використати їх як точку опори у довершенні формування єдиної Національної армії.

Відомо, що входження Тимчасового уряду у звільнені території Ідлібу практично неможливо при нинішніх обставинах через контроль великих територій угрупуванням «ХайятТахріраш-Шам»; окрім цього, Тимчасовий уряд також не володіє потрібними факторами, які дозволили б йому зробити це. Тому вкрай необхідно створення сильної армії, яка буде виконувати роль поліцейського після того, як Захід вручить їх владу на звільнених територіях шляхом так званої «угоди про скорочення зон ескалації». У результаті, доповнення до ефективності ролі тимчасового уряду, відбудеться поглинання однієї частини угрупування «ХайятТахрір аль-Шам» під соусом єднання рядів, а ось з другої будуть вестись військові дії через її відмову підкоритись та влитися у ряди,

О мусульмани благословенного Шаму!

Ви бачите, як скочується під укіс революція Шаму, яка залишилась на самоті, що дала можливість благородним звільнитись від тиранії деспотичного режиму у Сирії. Ви спостерігаєте останні епізод революції у військовому плані; тепер починається новий ланцюжок епізодів у політичному плані. Саме політично відбуватиметься повне знищення того, що залишилось від революції, і буде це відбуватись у рамках Женевської конференції та її рішень. У зв’язку з чим кожному мусульманину, який живе на землях Шаму, необхідно зрозуміти небезпеку етапу, в якому знаходиться революція. Ви повинні діяти, адже вороги Ісламу бажають віддати вас у лапи тирана Шаму, так прокиньтесь, доки не стало зовсім пізно!

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ахмад Абдуль-Ваххаб
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
27 Мухаррама 1439 р.х.
17.10.2017 р.

Головне меню