Палестинська адміністрація не соромиться відмови від Палестини!

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 18 грудня 2017 р. Сполучені Штати наклали вето на проект резолюції про статус Єрусалиму, внесений Єгиптом на розгляд Ради Безпеки ООН.

Набіль Абу Рудейн, офіційний представник голови Палестинської автономії, заявив, що вето, накладене Америкою у Радбезі ООН на проект резолюції проти визнання аль-Кудса столицею сіоністського утворення, іде всупереч міжнародному консенсусу, резолюціям міжнародної легітимності та резолюціям Ради Безпеки ООН і представляє собою підтримку сіоністської окупації та агресії. Абу Рудейн підкреслив, що це вето приведе до подальшої ізоляції Америки і стане провокацією для міжнародної спільноти. «Ми продовжимо діяти у межах ООН та в усіх міжнародних структурах для захисту прав нашого народу», — зазначив він («maannews.net»).

Коментар:

Примітним в усьому, що відбувається, є масштаби ігнорування Америкою мусульманських правителів, незважаючи на їх старання та підкорення Заходу та ворожість до мусульман,у той час як міжнародне право та резолюції Ради Безпеки ООН є свого роду ідолами, зліпленими Заходом на чолі з Америкою, щоб слабкі та подражаючі йому народи поклонялись цим ідолам. І з точки зору Америки це є великим досягненням, а саме — зуміти обернути свій продукт на ідола, якому поклоняється увесь світ,а це — привід для гордості та почуття ейфорії серед американських лідерів. До того ж,мусульманські правителі риторично заявляли про міжнародне право та резолюцію Рад Безпеки, нібито Америка не є ініціатором цього права та резолюції!

Тим не менш, Америці цього було недосить. Як і не було досить їй того, що правителі мусульман є приспішниками США та заходу і слугують інтересам Заходу заради збереження колоніалізму. Америку з Заходом також не хвилює престиж мусульманських правителів в очах їх співгромадян.

Палестинська адміністрація поруч з мусульманськими правителями з усіх сил намагається ствердити присутність сіоністів на благословенній землі Палестини під приводом миру. Вони повні рішучості віддати сіоністам Палестину в обмін на скудну країну.

Рішення палестинського питання ясно як день. Війська Умми повинні звільнити її від гидоти сіоністів. Саме це рішення виключає зрадницькі проекти та резолюції ООН та її Радбезу. Але Умма, з дозволу Всевишнього, здолає проблему продажних правителів з їх прагненнями та проектами, і мусульмани будуть дивитись на цих правителів як на своїх ворогів, а їх вистави щирості будуть викриті.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Бахір Саліх, Палестина
2 Рабі ус-сані 1439 р.х.
20.12.2017 р.

Головне меню