Чи почалась гра?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «Телеканал «NBC», посилаючись на слова трьох американських офіційних представників, повідомляє, що «Ізраїль» готується до війни з Іраном та бажає отримати у цьому підтримку від США. У той же час прем’єр-міністр «Ізраїлю» Біньямін Нетаньяху спростував це», — повідомляє «Аль-Джазіра».

Коментар:

Чи не прийшов вже час змінення американського вектора після його, як і заміни старих гравців на основних, присвятивши їх наступному етапу, у той же час знайшовши рішення внутрішній американській кризі?

Так, якщо гравці будуть замінені, то, згідно американському методу, необхідно покінчити зі старими гравцями. Чи дозволить Америка, щоб сіоністське утворення було спасителем сунітів та усього світу від уявної загрози з боку Ірану, як полягає у тому ж ядерному сценарії, який був в Іраку? Навіть якщо і станеться цей «порятунок», то руками «нового лицаря» — Мухаммада ібн Сальмана, який виступить як спаситель сунітів, за що йому пробачать упущення та недбалість по відношенню до Ісламу та мусульманам. Таким чином, Америка вилучить користь у декількох напрямках:

У випадку конфлікту між КСА та Іраном їх нинішній потужний військовий арсенал вичерпається, і цим вони послаблять один одного.

Америка досягне своєї мети, яка полягає у розділі крупних держав Близького Сходу та у їх ослабленні;

зменшиться дистанція між сіоністським утворенням та продажними правителями мусульман;

«Ізраїль» здійснить рішучі кроки в «угоді сторіччя» відносно палестинської проблеми;

станеться розпростання популярності Мухаммада ібн Сальмана та взяття Америкою під контроль сунітів на Близькому Сході;

без участі Ірану закінчиться сирійська криза, що покаже явне панування Америки у цьому питанні;

розкриється реальна сутність Росії та її впливу, і стане очевидно, що вона — усього лише американський інструмент.

Значне послабленні шиїтів, які на протязі довгого часу виконували плани Америки, говорить про новий етап, у якому ключову роль будуть грати суніти. Таким чином, Америка отримає бажане у цьому регіоні. У той же час знизиться внутрішній тиск в Америці, перестануть обговорювати Трампа та його аморальні вчинки, замовкнуть усі язики, або, принаймні, вони ущухніть на час.

О мусульмани! Наше положення плачевно, ми отримуємо удар за ударом, і усе це відбувається через зрадництво наших. У вас немає іншого виходу, окрім як приєднатись до Хізб ут-Тахрір, який прагне відновити ісламський образ життя, встановивши Праведний Халіфат. Хізб ут-Тахрір присвятив себе тому, щоб відповісти на наказ Аллаха та Його Посланця ﷺ, адже це — обов’язок (фард) кожного мусульманина, особливо володарів влади. Ми не врятуємось від змови та жадібності капіталізму, окрім як з Ісламською Державою, яка поверне нам велич та встановить у світі справедливість. О мусульмани, якщо ви не відгукнетесь на заклик, то знайте, що ви нічим не нашкодите Аллаху і не відхилите встановлення Халіфату, оскільки він встановиться з дозволу Аллаха, адже це — Його обіцянка та радісна звістка     Його Посланця ﷺ. Ви лише нашкодите собі та утонете у ганьбі в обох світах.

ذَلِكَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِينُ

«Це і є очевидний збиток» (22:11).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Дарін аш-Шанті
04.05.2018

Головне меню