Опозиційні угрупування у Каламуні передали важку зброю сирійському режиму

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Опозиційні угрупування Східного Каламуна передали важку зброю сирійському режиму після досягнутої угоди, згідно якої вони покинуть регіон та скеруються на північ Сирії.

Коментар:

Численні сайти новин повідомили про те, що опозиційні угрупування у Каламуні передали наявну на складах важку зброю сирійському режиму. Зневажаючи угрупування, які здали свою зброю, та провокуючи народний гнів проти них, злочинний режим Асада через лояльні інформаційні канали опублікував знімки із гір аль-Батра у Каламуні, на яких зображена передана режиму важка зброя, у тому числі установки «Град» та інші реактивні системи залпового вогню, дальність дії яких складає від семи до десяти кілометрів. Окрім того, на знімках показані військові транспортні засоби, танки типу T-52 и T-62, зенітні установки для балістичних ракет середньої дальності «Стріла», ракети виробництва «Джейшуль-Іслям» «Іслам-5» та «Іслам-3», а також 82-міліметрові мінометні снаряди, снаряди «Джаханнам» та протитанкові снаряди «Бі-10».

Така кількість танків, ракет та транспортних засобів, преподнесених режиму Асада на блюдці, вказує на те, що найбільшою перешкодою перед революцією Шаму є не злочинний режим, що розвалюється, і не його приховані та явні союзники в особі Росії, Ірану, Туреччини та Америки, ворожнеча яких очевидна, а найбільша небезпека виходить від самих опозиційних угрупувань, які стверджують, що ведуть боротьбу проти режиму, але насправді координують свої дії з ним та його союзниками. Ці огидні угрупування погрузли у політичних грошах, що отримуються від держав, не менш злочинних, аніж Асад. Вони повністю підкорились ворогам, а страждання народу Шама на протязі більше семи років, їх зовсім не хвилюють. Їх зброю ми бачимо лише тоді, коли вони воюють один з одним, нічого не здійснюючи проти злочинів Асада.

Їх головною задачею більше не є скинення Асада,незважаючи на те, що у цілому вони мають стільки зброї, скільки не має режим. Навіть однієї десятої частини цієї зброї, з упованням на Аллаха, досить для скинення режиму. Проте вони вдовольнились приниженим положенням. Вони віддали перевагу брудним грошам перед наданням допомоги та смерті шахіда. Вони покірно здали зброю, мотивуючи це полегшенням страждань народу, як нібито злочинець Асад буде обходитись добре з жителями Шаму після встановлення контролю над цією зброєю. Горе вам, невігласи-зрадники! Як ви хочете зупинити страждання народу, вручивши свою зброю ворогу?! Хіба ви не знаєте, що ця зброя, яку ви покірно віддали, режим буде використовувати проти вас та проти невинних людей Шаму і що він не помилує нікого із вас?! Як же огидно те, що ви робите!

Дорогі жителі Шаму! Військові торговці торгують вашою кров’ю, але Ви не впадайте у відчай. Ці угрупування, які віддали перевагу мінливим мирським благам, не заслуговують допомоги від Всемогутнього Аллаха, Який допомагає лише тим, хто віддає перевагу наступному життю над мирським.

وَلَيَنصُرَّنَّ اللهُ مَن يَنصُرُه

«Аллах неодмінно допомагає тому, хто допомагає Йому» (22:40).

Добре відомо, що Аллах розрізняє зло та добро, а ці угрупування, які торгують вашою кров’ю, — ніщо інше як те саме зло. Можливо, Аллах замінить їх тими, хто буде любити Аллаха та Його Посланця ﷺ, битися на Його шляху і не боятись докорів; які змістять режим Асада та його помічників та встановлять Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва. У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абу Хішам
15 Шабана 1439 р.х.
01.05.2018 р.

Головне меню