Страждання біженців на турецько-грецькому кордоні

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Канал «Аль-Джазіра» 28 жовтня в межах своєї програми «Те, що приховано — більше» транслював черговий випуск під назвою «Армія пітьми».

Цей випуск розповідає про страждання біженців, особливо сирійців, на грецьких кордонах на шляху в Європу, яку деякі вважають континентом, який виробляє молоко і мед! Були виявлені жахливі порушення у відношенні біженців на кордонах Європи, скоєні найманцями в масках, чиї обличчя невідомі. Вони діють по чіткому плану і для конкретних цілей. Яніс Варуфакіс, депутат від позиції і колишній міністр фінансів Греції, розповідає: «Європейські інститути, Європейський Союз, уряд Греції та інші уряди коять злочин за злочином проти людства. Вони навмисно перетворили східне Середземномор’я в водне кладовисько, і усе це — з метою утримати потік мігрантів. Наталі Грубер, директор Фонду допомоги біженцям, сказала: «Те, що відбувається — це організовані злочини, скоювані державами, і це відбувається від Хорватії до Болгарії». У випуску було представлено декілька фотографій і відеоматеріалів, документуючих жахливі порушення «Армії пітьми» проти біженців в прикордонних на морі і на суші. Зокрема, на кордоні з Грецією були показані тіла жертв, в том числі дітей, які були вилучені із Егейського моря після того, як їх навмисно втопили люди в масках під керівництвом грецької служби безпеки.

Коментар: Те, що було згадано вище, що грецька служба безпеки викинула в море багато біженців, є усього лише малою частиною того, що західні країни коять проти мусульман та інших народів на протязі сотень років. Історія багата прикладами нелюдського ставлення західних країн з неєвропейцями. Ці країни брехливо називають себе цивілізованими країнами першого світу, вони не цінують ніяку цивілізацію, окрім європейської, і дивляться на інші народи з презирством і ненавистю. У них немає ані краплі людяності по відношенню до біженців, які вимушені рятуватись від війн і лих; для порятунку вони готові перетинати моря на маленьких шлюпках, але ці «цивілізовані» країни жорстоко топлять і вбивають їх прямо в морі. А потім ми бачимо, як вони вдень і вночі розповідають про свої цінності, ідеї, культуру, людяність і науковий прогрес! Кожен живучий на Заході усвідомлює, що вони побудували свою цивілізацію і науковий прогрес на черепах інших народів і на грабуванні їх багатств . Інакше кажучи, цей зарозумілий Захід є тягарем для народів світу, і не більше.

І хоча в випуску мова йде про Грецію, але це відноситься до усіх європейських країн, і на це ясно вказав колишній міністр фінансів Греції: «Те, що відбувається в грецьких кордонах, узгоджено з усіма країнами Європейського Союзу». Політика європейських країн по відношенню до біженців, особливо до мусульман,полягає в тому, щоб прийняти тих, в кому є користь в науковій чи робочій сферах. А тих, в кому немає «користі», чекає повернення назад в свої країни, хоча саме західні країни розпалюють війни в «третіх» країнах, знищуючи їх народи через своїх агентів (поставлених правителів), які зробили життя людей нестерпним пеклом. Того, хто відмовляється повернутись, топлять в морі без жалості і пощади. І в той же час Захід продовжує навчати увесь світ «правам людини», хоча сам він і посягнув на людину і знищив її людяність!

Сьогодні увесь світ горить у вогні капіталізму, і усі з нетерпінням чекають часів, коли людина зможе досягти щастя і зберегти людяність і благородні якості. Для міркуючих не є секретом, що це буде досягнуто тільки під керівництвом релігії Іслам, яку Всевишній Аллах зробив милістю для світів. Це єдина релігія, яка вшановує людину, захищає її права і гарантує життя в безпеці. Реалізація цього на практиці вимагає наявності Другого Праведного Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Ця держава усуне тиранію і беззаконня і підніме стяг істини і справедливості. О, Аллах, прискор встановлення Праведного Халіфату і зроби нас із числа його солдатів і свідків!

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абу Хішам
7 Рабі ус-сані 1444 р.х.
1 листопада 2022 р.

Головне меню