При Халіфаті іноземні посли позбавлені повноважень управляти справами Умми

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Американське посольство в Хартумі повідомило про візит посла США Джона Годфрі в Східний Судан.

Посол зустрівся з лідерами племені Бані-Амір Ібрагімом Дакулем і племені аль-Хадандава Мухаммадом Аміном. Посол Годфрі і Мухаммад Амін разом обговорили загальну ситуацію у країні на тлі прискорених подій після славетної грудневої революції. Посол провів декілька зустрічей в Кассалі — на сході Судану — з керівниками громадянської адміністрації; відносно роботи ЮНІСЕФ він сказав: «Сьогодні в Кассалі я мав честь бачити важливу роботу, яку здійснив ЮНІСЕФ в Судані для підтримки матерів і дітей». Він також сказав: «Сьогодні в Кассалі я зустрів надихаючих жінок, працюючих в неформальному секторі Судану. USAID підтримує їх, навчає і підвищує їх професійні навички, виступаючи за покращення засобів до існування».

Коментар: Згідно законам Шаріату, громадянину чи групі осіб не дозволено мати відносини з якою-небудь іноземною державою. Будувати відносини з іншими державами — це прерогатива халіфа, оскільки на нього покладена турбота про справи Умми. У свою чергу, Умма повинна вимагати звіт від халіфа, в тому числі — за зовнішню політику.

Ці дії американського посла і обговорювані теми підтверджують, що він є фактичним правителем Судану. Це вказує на повний контроль Америки над усіма аспектами життя Судану.

Усім ясно як білий день, що Америка є колоніальною країною, саме вона вбивала мусульман і продовжує вступати у змову з їх вбивцями в усьому світі, саме вона грабувала і продовжує грабувати багатства мусульманських країн. Проте думка деяких політиків змінилась, і ворог став для них другом, вони почали любити, поважати і зустрічати його з інтересом, навіть якщо він — колонізатор! Дивно те, що на сході Судану, коли згадують їх жінок, люди обнажають мечі, але при цьому вони дозволили цьому невірному колонізатору сидіти і розмовляти поруч з цими жінками.

Тільки лише Праведний Халіфат, чиї закони витікають із ісламської акиди, здатний позбавити Умму від колонізації.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Ібрахім Мушарраф
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Судані
15 Рабі ус-сані 1444 р.х.
9 листопада 2022 р.

Головне меню