Росія — спонсор тероризму

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: «США не будуть визнавати РФ країною-спонсором тероризму, інакше це зв’язало б руки міжнародній спільноті у пошуку шляхів деескалації, заявив координатор по стратегічним комунікаціям ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі», — повідомляє «РІА Новини» від 30 листопада 2022 року.

Коментар: Ця новина з’явилась після того, як Європарламент 23 листопада цього року більшістю голосів проголосував за визнання Росії «державою - спонсором тероризму». Варто зазначити, що це голосування не має ніякої юридичної сили, навіть у якості пропозиції третім країнам.

Латвія визнала Росію терористичною державою у травні. А у серпні державою - спонсором тероризму, у жовтні таку ж позицію зайняла Естонія, а в цьому місяці Польща об’явила Росію терористичною державою. Що стосується Європарламенту, то він визнав політичний режим в РФ терористичним. Це також було схвалено парламентом країн НАТО, в якому буре участь Америка.

Країни Заходу в різних формах визнають, що Росія є терористичною державою, але Америка не готова до такому визнанню, оскільки вигода є основою капіталізму. Згідно їх законам, у випадку юридичного визнання економічні відносини перериваються з країною, яку вони визнали «спонсором тероризму», як у випадку з Іраном.

Що ж стосується погляду Ісламської Умми, то до початку війни в Україні мусульмани ясним чином розуміли, що представляє собою Росія. Сьогодні народ України страждає так само, як страждали від війни мусульмани в Чечні і Сирії. А до цього відбувались події, коли страждали мусульмани Афганістану, Північного Кавказу, Сибіру, Криму, Середньої Азії і Поволжя . Куди б не ступала нога імперії, звідти уходив спокій і поширювалась розруха.

Незалежно від того, хто править Росією, усі вони намагаються збільшити її території, а найбажаніші землі для них — звичайно ж, мусульманські. Тероризм на державному рівні став відмінною рисою Росії. За сто років ворожнечі з Ісламом у Росії сформувався певний підхід до вирішенню проблем з непокірними народами. Вони підкоряли і асимілювали народи усіма доступними засобами, незважаючи на моральні якості і наслідки. Вони жорстоко вбивали, депортували, публічно карали і кидали у в’язниці на окупованих територіях, і усе це робилось для того, щоб позбавити людей найціннішого — культури і ідентичності.

Росія відчайдушно працює, щоб повернути Україну і Білорусь у зону впливу своєї «імперії». І якщо Білорусь в лиці Лукашенко потрапила у пастку Кремля, то Україна продовжує страждати через одержимість окупанта . Проте прорахунок в оцінці сил і можливостей поставив Росію в українській війні перед дилемою,із якої вона не бачить виходу.

Такою є природа невір’я: скільки б ви не отримали влади і грошей, система залишається нестабільною, і людина продовжує платити за свої погляди. Сьогодні ми спостерігаємо кінець однієї імперії зла, і, з волі Аллаха, ми станемо свідками падіння решти інших. Тоді на їх руїнах буде встановлений Праведний Халіфат,про який повідомив нам Посланець Аллаха ﷺ:

ثُمَّ تَكُونُ مُلْكاً جَبْرِيَّةً، فَتَكُونُ مَا شَاءَ اللَّهُ أَنْ تَكُونَ ثُمَّ يَرْفَعُهَا إِذَا شَاءَ أَنْ يَرْفَعَهَا ثُمَّ تَكُونُ خِلاَفَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةٍ. ثُمَّ سَكَتَ

«… потім прийде період деспотичного правління, яке триватиме стільки, скільки побажає Аллах. Потім, коли побажає Аллах, він припиниться. А потім знов прийде період Халіфату, заснованого на методі пророцтва», — а потім він замовчав».

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Алі Абу Аюб
12 Джумада аль-уля 1444 р.х.
6 грудня 2022 р.

Головне меню