Народ Сирії відкидає зближення Ердогана зі злочинним режимом Башара

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: В п’ятницю 30 грудня сотні сирійців провели демонстрації на півночі і північному заході Сирії, засуджуючи турецько-сирійське зближення. Це трапилось після того, як двома днями раніше Москва прийняла міністрів оборони двох країн на першій офіційній зустрічі з початку конфлікту в 2011 році («Аль-Арабія» від 30 рудня 2022 р.).

Коментар: Ердоган продовжує зраджувати довіру, яку він сам поклав на себе. Ердоган виступив в ролі захисника сирійського народу від злочинця Башара, він призначив себе лідером і закликав командирів сирійських повстанських формувань прибути до Туреччини для координації дій по скиненню злочинного режиму. Після цього Ердоган зв’язав їх з американською розвідкою і засипав саудівськими грошима, щоб позбавити їх політичної і військової волі. Він підштовхнув їх до внутрішньої боротьби, щоб не допустити їх об’єднання. Потім Ердоган попросив їх здати деякі район і втекти в Ідліб, потім туди увійшла турецька армія, щоб нав’язати перемир’я і не дати повстанцям скинути Башара. Сьогодні Ердоган продовжує виконувати місію, покладену на нього Вашингтоном. Він веде переговори з режимом Башара, як нібито нічого і не було! Америка для захисту свого агента Башара підштовхує Ердогана до координації з Росією, незважаючи на те, що між Москвою і Вашингтоном існує конфлікт через війну в Україні. Із усього цього слідує, що:

Ердоган усе іще реалізує плани Америки в Сирії, він оскалює зуби на адресу сирійського народу, хоча раніше стверджував, що є їх другом і захисником.

Америка хоче сказати Росії, що будь-яка політика, яку вона проводить, гідна поваги за умовою, що вона відповідає американським інтересам, наприклад, її інтервенція в Сирію. Тобто, для того, щоб мати частку в міжнародному пирозі, Росії необхідно вчинити в Україні так, як того бажає Америка.

Сьогодні тільки сирійський народ виступив проти зрадництва Ердогана замість протестів в самій Туреччині і в усіх мусульманських країнах. Цей маленький куточок на півночі Сирії в одиночку виступив проти зрадництва Ердогана! Всевишній Аллах з цією маленькою групою, поки вони залишаються на істині.

Народ Сирії не повинен забувати, що благословенна партія всередині і за межами Сирії завжди застерігала їх від зближення зі зрадником Ердоганом і лояльними йому фракціями, лідери яких засліплені брудними політичними грошима.
Хто ж не прислухається до назидання?!

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Білял ат-Тамімі
8 Джумада ас-сані 1444 р.х.
1 січня 2023 р.

 

Головне меню