Злочинний режим принижує розум людей

Новини та коментарі
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Новина: Президент Сирії Башар Асад в своєму першому коментарі про зближення двох країн після перерви, що тривала 11 років, заявив, що сирійсько-турецьке зближення під егідою Росії повинно ґрунтуватись на припиненні турецької військової присутності, «щоб бути плідним».

Коментар: Які у вас дивні правителі! Режим Башара багато разів був на грані зникнення, але Туреччина раз за разом сприяла його стабілізації за допомогою своєї армії і політичної хитрості. Після усього сирійський тиран хоче зобразити перед своїм народом, що Туреччина — це ворог і окупант сирійської землі. Башар заявив, що згоден на відновлення відносин з Туреччиною за умовою, що остання припинить свою військову присутність в Сирії. Але усім давно відомі масштаби турецьких зусиль по запобіганню падіння злочинного режиму.
Такою є ментальність наших правителів; вони явно недооцінюють народ. Вони не правлять по законам Аллаха, не проявляють турботу про власне населення і підсилюють хватку спецслужб. Усе це в комплексі запалило гніт революцій проти цих режимів, які згодом не винесли ніяких уроків.

Якщо Башар та інші правителі в мусульманських країнах вважають, що зупинили народний рух і загасили вогонь революцій, то вони помиляються. Ці правителі нічого не змінили в своїй політиці і не змінили свою ментальність. Тому причини, які спонукали людей вийти на вулиці і почати революції, усе іще існують. Розпечене вугілля залишається під попелом, очікуючи, коли порив вітру здує з нього попіл і знов вирветься назовні. І тоді з дозволу Всевишнього Аллаха будуть повержені режими і стерті кордони між країнами мусульман. А потім буде вибраний один халіф над усією Уммою, він буде правити по законам Аллаха, проявляючи турботу про своїх підданих найкращим чином.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад/Йорданія
22 Джумада ас-сані 1444 р.х.
15 січня 2023 р.

Головне меню