ОАЕ заохочує терпимість до хараму, відкриваючи двері для продажу алкоголю

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Еміратське видання «The National» 3 січня 2023 року повідомило, що ОАЕ скасували 30-відсотковий податок на продаж алкоголю.

Ці заходи описані як ініціатива по розвитку туристичної галузі і отримання користі від напливу туристів, а також створення конкуренції з сусідніми країнами, що приваблюють відвідувачів - немусульман, які шукають розваг в курортний сезон. Також було полегшено отримання ліцензії на покупку спиртних напоїв: тепер туристи - немусульмани можуть отримати безкоштовний дозвіл на алкоголь строком на один місяць при в’їзді в ОАЕ.

Коментар: Заохочення забороненого в ОАЕ є частиною скоординованої атаки на ісламські цінності в усьому світі. Ми бачимо, як так звана «модернізація» псує суспільство в Саудівській Аравії, де відкривається усе більше нічних клубів, місць змішування чоловіків і жінок, а також закладів, пропагуючих антиісламську культуру. Арабські Емірати, надаючи можливість купувати спиртні напої, бажають приваблення туристів і отримання прибутків. Це також косвенно сприяє тому, що місцеві мусульмани приймають культуру невірних в своїй країні під приводом терпимості і толерантного ставлення до різних культур. В ісламському праві не існує компромісу, який дозволяє немусульманам вести образ життя, який шкодить громадському життю мусульман і суперечить явним заборонам Всевишнього Аллаха.

В державі Халіфат, якщо халіф реалізує подібну політику для «сприяння економічного росту», то він заслуговує відсторонення від посади, а уся Умма повинна виразити протест проти порушення постанов Корану і Сунни. Алкоголь — це двері, через які входять решта пороків у суспільство. Ми, мусульмани, повинні закликати наших правителів до звіту за їх відмову від правління ісламською системою. Неприпустимо, щоб ми підкорялись світовим стандартам, які ідуть врозріз з законами Всевишнього Аллаха; якщо ми підкоримось, то на нас чекає полум’я Пекла!

وَلَوْ أَنَّ أَهْلَ الْقُرَى آمَنُوا وَاتَّقَوْا لَفَتَحْنَا عَلَيْهِمْ بَرَكَاتٍ مِنَ السَّمَاءِ وَالأَرْضِ وَلَكِن كَذَّبُوا فَأَخَذْنَاهُمْ بِمَا كَانُوا يَكْسِبُونَ

«Якщо б жителі селища увірували і стали богобоязливими, Ми розкрили б перед ними благодать з неба і землі. Але вони порахували це брехнею, і Ми схопили їх за те, що вони набували» (7:96).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умрана Мухаммад
Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
24 Джумада ас-сані 1444 р.х.
17 січня 2023 р.

Головне меню