Рішення двох держав — зрадництво по відношенню до Умми

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 12 лютого 2023 року новопризначений міністр іноземних справ Судану Алі Садік взяв участь в роботі конференції «Єрусалимська стійкість і розвиток», яка відбулась у штаб-квартирі Генерального секретаріату Ліги арабських держав в Каїрі.

Міністр виступив з промовою, де він привітав стійкість палестинського народу і виразив солідарність Судану з законними правами палестинського народу на створення своєї держави зі столицею у Східному Єрусалимі. Він також виразив підтримку рішенням Ліги арабських держав і «Арабської ініціативи», яка виражає арабську солідарність з народом Палестини згідно з принципом «земля в обмін на мир» (суданський веб-сайт nabdsudan.com).

Коментар: Подібні конференції завдають шкоду як палестинській справі, так і звільненню наших земель від євреїв — та їх бруду, — які посягають на наші святині, проливають кров нашого народу, руйнують дома і вимушують до втечі.

Як може суданський міністр говорити про солідарність з народом Палестини, якщо він декілька днів назад зустрічався з єврейським міністром іноземних справ Елі Коеном, який після зустрічі заявив: «Арабські лідери зібрались в Хартумі, де схвалили резолюцію «трьох ні»: ні миру, ні визнанню і ні переговорам з «Ізраїлем». Ми створюємо нову реальність разом з жителями Судану, де «три ні» стануть «трьома так»: так переговорам між Суданом і «Ізраїлем», так визнанню і так миру між державами і народами».

Рішення про дві держави, яке проповідується міністром, є американським проектом, про який держсекретар США Ентоні Блінкен сказав: «Перспективи рішення створення двох держав здаються далекими, але ми схильні цьому, і усе, що утримує нас від нього, врешті решт завдає збиток безпеці «Ізраїля».

Цей підступний план по інтеграції єврейського утворення в регіоні у межах певної формули чи рішення гасить полум’я Ісламської Умми,яка жадає порятунку Благословенної землі. Не існує чарівної формули, яка реально вирішить проблему. Припускаєме рішення двох держав передає більшу частину Благословенної землі євреям в обмін на скудний орган безпеки, який буде захищати єврейське утворення.

Так, єврейське утворення виграло битву завдяки зрадництву мусульманських правителів, які не соромляться своїх відносин з євреями; вони публічно нормалізують відносини з єврейським утворенням, але у той же час збираються і обговорюють окупацію аль-Кудса. Хіба це не показує їх лицемірство і змову?! При кожній слушній нагоді мусульманські правителі згадують про рішення двох держав, щоб передати більшу частину Благословенної землі окупанту, і це свідчить про їх зрадництво по відношенню до Умми і відданість інтересам Америки і сіоністів. Прийшов час, щоб Ісламська Умма відновила своє панування, велич і політичну рішучість, викоренила зрадницькі режими, а на їх руїнах встановила Праведний Халіфат, і тоді питання звільнення Палестини займе кілька годин.

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Гада Абдуль-Джаббар (Умм Авваб)/Судан
25 Раджаба 1444 р.х.
16 лютого 2023 р.

Головне меню