Вони застерігають, щоб згубити, а не врятувати

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 14 лютого єменська урядова щоденна газета «Аль-Таура», яка видається в Сані, опублікувала статтю, під заголовком «У спільній заяві ФАО, МВФ і Всесвітнього банку: 349 мільйонів людей в 79 країнах страждають від гострої нестачі продовольства».

В статті говориться: «Гендиректор ФАО Цюй Дунъюй, Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва, Президент Групи Всесвітнього банку (ГВБ) Девід Малпасс, Виконавчий директор Всесвітньої продовольчої програми (ВПП) Девід Бізлі і Гендиректор Всесвітньої торгової організації (ВТО) Нгозі Оконджо-Івеала виступили з третьою спільною заявою, у якій закликали до подальших невідкладних дій для подолання глобальної кризи в області продовольчої безпеки і харчування».

Коментар: Читаючи заголовок статті, розумієш, наскільки великими є страждання людей в усьому світі через нестачу продовольства. Для жаху досить почути цифри, що сотні мільйонів голодують по усьому світу і що це величезне число живе у декількох десятках країн.

Якщо ми розглянемо проблему нестачі продовольства, то дійдемо висновку, що усі ці страждання прийшли внаслідок капіталістичної ідеології та її економічної системи. Ця система сприяє голоду, вона не дозволяє людям забезпечувати себе своїм же продовольством, в обмін пропонуючи мільйони тонн, експортовані із інших країн.

Наскільки великий ступінь змови вищезгаданих організацій проти сотень мільйонів людей в усьому світі, включаючи мусульманські країни! Мета цих організацій — зробити так, щоб одні країни знаходились в залежності від інших.

Вищевикладена заява є свого роду підготовкою ґрунту для того, щоб загнати сотні мільйонів людей під програми, розроблені ФАО, ВПП, ВТО, МВФ та до них подібних організацій, тим більше після кризи, пов’язаної з коронавірусом, і українсько-російської війни.

З миті руйнування політичного утворення мусульман, держави Халіфат, з 1924 року мусульмани страждають через капіталістичну систему, яка контролює їх країни в угоду західним державам. Мусульмани — та й увесь світ — продовжують страждати, поки не встановиться Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Всевишній Аллах сказав:

وَابْتَغِ فِيمَا آتَاكَ اللَّهُ الدَّارَ الْآخِرَةَ وَلَا تَنْسَ نَصِيبَكَ مِنَ الدُّنْيَا وَأَحْسِنْ كَمَا أَحْسَنَ اللَّهُ إِلَيْكَ وَلَا تَبْغِ الْفَسَادَ فِي الْأَرْضِ إِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ

«За допомогою того, що Аллах дарував тобі, прагни до Останньому притулку, але не забувай про свою частку у цьому світі! Твори добро, подібно тому, як Аллах створив добро для тебе, і не прагни поширювати нечестя на землі, адже Аллах не любить поширюючих нечестя» (28:77).

 

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Шафік Хаміс, Ємен
25 Раджаба 1444 р.х.
16 лютого 2023 р.

Головне меню